Nieuwsalert per mail ontvangen

Zo mooi is wakker worden in de bergen

In Nederland ben je ‘s ochtends je bed niet uit te slaan, maar op wintersport is het een sport om zo vroeg mogelijk bij de lift de zijn. De vroege vogel vangt de worm, zeker in de bergen. Daarom stonden wij gisteren ontzettend vroeg op om de foto’s in dit bericht te schieten. Zo mooi is het om de zonsopgang mee te maken op wintersport. 

Bewapend met video- en fotocamera stapten we gisterochtend nog voor de zonsopkomst op de sneeuwscooter om vervolgens naar 2.300 meter gebracht de worden. Daar schoten we foto’s en namen we een video op. De video volgt pas later, maar de foto’s kunnen we wel alvast naar buiten brengen. Hier zijn ze.

De bovenstaande foto’s zijn genomen op de Königsleitenspitze in de Zillertal Arena. Je hoeft echter niet altijd bovenop een top te staan om van de zonsopgang te genieten. In elk skigebied vind je ook gemakkelijk te bereiken plekken om de zon op te zien komen.

Wat ons betreft is het een must voor iedere wintersporter om dit eens in het leven een keer gedaan te hebben. Het is overigens ook een prima idee voor een date, want veel romantischer wordt het niet.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in