Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

OPROEP: stuur ons actuele sneeuwfoto’s tijdens je voorjaarsvakantie

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De eerste week van de voorjaarsvakantie is in volle gang! En daarom is het tijd voor een nieuwe oproep: stuur je foto’s door uit het skigebied waar jij op dit moment bent. Zo kan iedereen hier in Nederland meegenieten en precies zien hoe de pistes erbij liggen. Valt het je mee of tegen qua sneeuw? Stuur ons je mooiste foto’s uit de Alpen en wie weet verschijnt jouw plaatje in ons blog.

Stuur je foto op!

Of je nu in Oostenrijk, Zwitserland, de Dolomieten, Franse Alpen, het hoge noorden of aan de andere kant van de oceaan aan het wintersporten bent… Wij zijn heel benieuwd naar hoe het nu bij jou is! De pistes zijn de komende twee weken gevuld met Nederlanders in verband met de voorjaarsvakantie. Ben je op een voor jou nieuwe locatie en ben je dolenthousiast? Of zit je weer heerlijk als vanouds op je favoriete plek in de Alpen en geniet je van de condities? Hoe dan ook, wij zijn ontzettend benieuwd naar hoe lekker het nu bij jou is. Stuur ons je allermooiste foto(‘s) van deze vakantie op, en wie weet verschijnt jouw beeld wel in ons blog!

Wat je moet doen?

Stuur je wintersportfoto(‘s) op via de reacties op social media of stuur ons een berichtje: +31 85 083 0087, wij doen de rest! Dus, heb jij mooie sneeuwbeelden en wil je die met ons delen? Er zitten een paar kleine voorwaarden aan:

  • Jij moet de foto’s en/of video’s gemaakt hebben;
  • Geef in een berichtje bij de foto’s aan dat je ons toestemming geeft ze te delen;
  • Vermeld even de naam bij de foto’s die we kunnen vermelden als copyright.
  • Laat even weten in welk skigebied je bent en wanneer de foto genomen is!

Reageer onder dit bericht!

Dat was ‘m! Staan jouw foto(s) straks op onze tijdlijn, in ons blog?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in