Nieuwsalert per mail ontvangen

Ziggo Dome organiseert après-ski én carnavalsavond in 2020

Wintersportredacteur

Goed nieuws voor alle après-ski én carnavalsliefhebbers: de Ziggo Dome organiseert op zaterdag 25 januari 2020 een avond vol après-ski én carnavalsmuziek. De Amsterdamse concerthal wordt omgetoverd tot het grootste feestcafé van Nederland. Optredens, veel bier en alleen maar gezellige mensen. Daar wil je bij zijn!

Après-ski in de Ziggo Dome

Liefhebbers van carnaval en après-ski zijn over het algemeen gezellige mensen. Organisator MOJO spreekt van de perfecte mix tussen carnaval en après-ski. Het kan dus bijna niet anders dat dit hét feestje van het jaar gaat worden. Ben je dat weekend niet in de sneeuw te vinden? Deel dit bericht dan snel met je vrienden, want vanaf 14 juni (10.00 uur) start de officiële kaartverkoop.

 

De line-up

Artiesten, zoals Django Wagner, Stef Ekkel, Peter Beense, de Gebroeders Ko, Zanger Kafke, Henk Dissel en de Alpenzusjes zorgen voor een spetterende avond. Je kunt meer dan 20 verschillende optredens verwachten van allerlei feestartiesten. Ga maar vast op zoek naar een foute outfit en oefen alvast op de beste après-ski hits. Wat dacht je van onderstaande lijst?

Ook dit feest wil je niet missen!

De zomer komt eraan en toch worden de eerste winterse feestjes al gepland. Wat dacht je bijvoorbeeld van het concert van Gigi D’Agostino in Innsbruck? Alles daarover lees je in onderstaand artikel.

Dj-legende Gigi d’Agostino treedt 21 december op in Tirol

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in