Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

TIP: Wintersportspullen met korting kopen bij DAKA

Wintersportredacteur

Voor de meeste Nederlanders is het skiseizoen officieel voorbij. Ontzettend balen, maar des te meer reden om alvast te oriënteren voor volgend jaar. Door de skivakantie te boeken of door nu wintersportspullen met korting te kopen. Dat laatste is op dit moment extra voordeling. Bij onze partner DAKA koop je ski’s, skikleding en accessoires nu met extra veel korting.

Wintersportspullen met korting

Skiseizoen 2020/2021 verloopt anders dan we hadden gehoopt. Helaas zitten we nog altijd thuis en kunnen we voorlopig alleen maar dromen over wintersport. Hoe je die dromen ook alvast een beetje kunt laten uitkomen? Door je alvast voor te bereiden op je volgende wintersport! Corona gaat een keer voorbij en dan kun je er maar beter klaar voor zijn. Neem alvast een kijkje bij reisorganisaties die nu al aanbiedingen hebben voor de winter 2021/2022 en kijk of je nog wintersportspullen nodig hebt. Ski’s, jassen, broeken, helmen, alles koop je nu online met hoge kortingen! Zo help je ondernemers ook meteen van hun voorraad af.

Skihelm vanaf € 38,99

Is jouw skihelm aan vervanging toe? Dan is dit hét moment om een nieuw exemplaar aan te schaffen. DAKA heeft allerlei merken en modellen in de aanbieding voor kinderen en volwassenen. Van Sinner tot Salomon, POC, Atomic of Giro. Lees vooraf wel even deze tips voor het kopen van een skihelm.

>>> Dames skihelmen vanaf € 59,99
>>> Heren skihelmen vanaf € 39,99
>>> Skihelmen voor kinderen vanaf € 38,99

Skihelm kopen tips en informatie

Ski’s met meer dan € 200,- korting

Denk jij al jaren na over het kopen van eigen ski’s? Misschien trekken de huidige aanbiedingen je wel over de streep. Op dit moment kun je veel ski’s met korting kopen. DAKA verkoopt online onder andere ski’s van de merken Atomic, HEAD, Fischer, Stökli, Volkl, Rossignol, Salomon en Elan. Op sommige modellen profiteer je van meer dan € 200,- korting!

>>> Atomic dames ski’s vanaf € 279,99
>>> Heren- en unisex ski’s vanaf € 249,99
>>> Ski’s voor kinderen vanaf € 143,99

Verschillende soorten ski's in een gondel

Skikleding met korting

Een nieuwe ski-jas, skibroek, skipully of thermo-ondergoed nodig? Het loont echt om nu even te kijken naar de sale. Er is het afgelopen winterseizoen maar weinig verkocht en dus zijn er van alle merken nog veel maten en modellen beschikbaar. Bij sommige kledingstukken loopt de korting op tot wel € 100,-.

>>> Dames skikleding
>>> Heren skikleding
>>> Skikleding voor kinderen (meisjes)
>>> Skikleding voor kinderen (jongens)

Handschoenen en wanten vanaf € 15,99, ook korting op Hestra

Niet alleen fijn op wintersport, maar ook thuis: een paar goeie handschoenen of wanten. Dat heeft Koning Winter de afgelopen week maar weer bewezen. Draag jij het liefst handschoenen of wanten? TIP: ook de Hestra handschoenen en wanten zijn in de aanbieding. Een aantal modellen koop je nu met ruim € 20,- korting.

>>> Wanten vanaf € 15,99
>>> Handschoenen vanaf € 17,99

handschoenen

Goggles

Goggles zijn onmisbaar voor iedere wintersporter. Helaas hebben ze geen eeuwige levensduur en zijn ze af en toe aan vervanging toe. Is dat bij jou het geval of wil je gewoon graag een nieuwe skibril? Goggles van onder andere Sinner, Adidas, Oakley, Salomon en Giro koop je nu met hoge kortingen bij DAKA.

>>> Oakley vanaf € 37,99
>>> Adidas vanaf € 69,99
>>> Salomon vanaf € 59,99
>>> Giro vanaf € 39,99
>>> Sinner vanaf € 23,99

Handige accessoires

Een speciale hoes om je skibril mee te beschermen, bretels, een helmhaakje of materiaal om je ski’s mee te waxen en slijpen. Ook wintersport accessoires scoor je nu met hoge kortingen.

>>> Bekijk hier het complete aanbod

Helmhaak

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in