Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie

Ski’s kopen met korting: de beste aanbiedingen

Wintersportredacteur

Ski’s kopen met korting is natuurlijk dubbel feest. Je hebt dan én nieuwe ski’s én je hebt ze kunnen kopen voor een leuke prijs. Ondanks dat we voorlopig nog niet op wintersport kunnen, stunten veel winkels met aantrekkelijke aanbiedingen voor nieuwe ski’s. Als wintersport- en shopliefhebber word ik dubbel blij van ski’s kopen met korting. Om jou hier ook van te laten profiteren, heb ik de beste deals voor je op een rijtje gezet.

Ski’s kopen met korting

Er zijn op het moment meerdere (online) winkels met aanbiedingen op nieuwe ski’s. Ondanks dat het winterseizoen dit jaar door corona ontzettend in de soep is gevallen, hebben winkels toch de nieuwste collecties binnengehaald. En zoals elk jaar, is die collectie halverwege het seizoen met aantrekkelijke aanbiedingen te koop. Op sommige wintersportartikelen profiteer je van kortingen tot wel 50%. Dat scheelt al snel veel euro’s in je portemonnee. Wil jij graag ski’s kopen met korting? Bekijk dan onderstaande aanbiedingen van DAKA, Bever en Decathlon.

TIP: Op zoek naar de beste ski’s? Bekijk hier de skitest van 2020/2021.

Aanbiedingen ski’s DAKA

Sportwinkel DAKA heeft het hele jaar door ski’s, snowboards en wintersportkleding in de aanbieding. Om ski’s te kopen met korting ben je hier aan het juiste adres. DAKA verkoopt een ruim assortiment ski’s voor iedereen: dames, heren en kinderen. Er zin veel soorten ski’s van verschillende merken, van all mountain ski’s tot race ski’s en freestyle ski’s.

Aanbiedingen ski’s Bever

Ook bij Bever kun je op dit moment ski’s kopen met korting. De outdoorspecialist heeft leuke aanbiedingen, met kortingen die oplopen tot wel 40%. Het aanbod is iets minder uitgebreid dan dat van DAKA, maar dat maakt het zeker niet minder. Skimerken zoals Dynastar, Elan en K2 vind je er in veel verschillende soorten, voor hem en haar.

ski's kopen met korting
Iedereen wordt blij van nieuwe ski’s!

Aanbiedingen ski’s Decathlon

Ook Decathlon heeft momenteel goede aanbiedingen op ski’s. Voor wie dacht dat je hier alleen maar voor Wedze ski’s terecht kon, is er nieuws. Deze sportketen heeft namelijk ook ski’s van merken als Atomic en Rossignol. En ook nog eens in de aanbieding. Met kortingen tot 25% is het toch leuk shoppen bij Decathlon!

Tips voor het kopen van nieuwe ski’s

Nieuwe ski’s kopen, met korting of zonder, blijft feest. Op het moment dat je met je nieuwe aanwinsten de winkel uitloopt, begint de voorpret voor de wintersport eigenlijk al. Toch moet je het kopen van ski’s niet onderschatten. Denk niet dat je even 1, 2, 3 een nieuw paar vindt en met 5 minuten weer buiten staat. Een paar ski’s dat niet bij jou past, kan de wintersport goed verpesten. Vraag advies aan de verkoper en ga niet alleen af op de kleur van de ski of een mooie aanbieding. Luister goed naar de specialist en wees eerlijk over de dingen die hij/zij aan je vraagt. Zo vinden jullie samen het paar ski’s dat het best bij jou past en waar jij het meeste plezier mee gaat beleven! Bekijk hier al onze tips voor het kopen van nieuwe ski’s.

ski's kopen met korting

Verschillende soorten ski’s

Ski’s zijn er in veel verschillende soorten, kleuren en maten. Elke ski heeft andere eigenschappen en presteert het best op een ander terrein. Bedenk je daarom van tevoren goed wat voor ski jij graag zou willen. Er zijn meer soorten ski’s dan je zou denken. Wil je bijvoorbeeld een race ski of toch liever een all mountain ski? Een paar voorbeelden van soorten ski’s zijn slalom ski’s, freeride ski’s en toerski’s.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in