Nieuwsalert per mail ontvangen

Wintersportgebied verslag Winterberg – Sauerland

Berghotel Tromp in het Sauerland - Winterberg

Wij hebben de eer om het eerste verslag te schrijven voor Skiinformatie.nl vanuit een wintersportgebied. Wij (Ronald en Patricia) zijn echte horeca mensen, en echte ski liefhebbers. Deze zomer hebben wij besloten om de stap te wagen en hebben een hotel gekocht in skigebied het Sauerland. Ook wel bij veel mensen in Nederland bekend als ‘Winterberg’. Een grote stap voor ons, maar het bevalt ons nu al. Na veel opknappen en verbouwen was op 1 oktober onze grote opening.

In nog geen vier uur rijden kun je in Winterberg zijn en kun je genieten van het wintergevoel. Voor de echte skiliefhebber misschien wel interessant om te weten; “de kou heeft zijn intrede gedaan”. ’s Avonds is de temperatuur al onder het vriespunt, en donderdag wordt er voorspeld dat het gaat sneeuwen. Hier in Winterberg kijkt iedereen er naar uit om de eerste vlokken uit de hemel te zien vallen.

Ook het nieuws van de grote inverstering in de skiliften zouden voor een optimaal resultaat moeten zorgen. Er is deze zomer weer voor €800.00 geinvesteerd in skiliften en sneeuwkanonnen om de conditie van de pistes te optimaliseren.

Inmiddels heb ik mijn winterbanden weer onder mijn auto zitten en wacht met spanning af wanneer de eerste mensen massaal uit Nederland over komen voor een midweekje of weekendje sneeuwplezier. Uiteraard zijn wij erg benieuwd hoe deze winter zal gaan verlopen voor ons.
Omdat we iedereen mee willen laten genieten hebben we de komende maanden een leuke actie opgezet.

Deze winter zullen wij jullie op de hoogte houden van nieuws en informatie uit het wintersportgebied Winterberg in Duitsland.
Hebben jullie vragen over het skigebied Winterberg? Dan kun je deze uiteraard stellen via het contactformulier. Wij zullen jullie dan in een bericht antwoorden.

Patricia Trom van Berghotel Tromp

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in