Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Winnaar wintersport Val Thorens bekend

Wintersportredacteur

De afgelopen weken heb je mee kunnen doen aan de eerste winactie van dit seizoen. Door het juiste antwoord te geven op de prijsvraag, maakte je kans op de wintersport naar Val Thorens. Uit alle deelnemers hebben we een winnaar getrokken en vandaag gaan we iemand heel erg blij maken!

Wintersport Val Thorens

Val Thorens ligt op 2300 meter en is daarmee het hoogst gelegen wintersportdorp van Europa. Aan sneeuw heb je hier absoluut geen gebrek. Van vroeg in het najaar tot ver in het voorjaar kun je hier skiën op de pistes van Les Trois Vallées. Met ruim 600 km aan pistes behoort dit skigebied tot één van de grootste ter wereld. Val Thorens is een autovrij wintersportdorp met veel accommodaties aan de piste, tal val leuke activiteiten, restaurants en mogelijkheden voor après-ski.

Winnaar wintersport Val Thorens

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is Val Thorens een hele leuke wintersportbestemming. We zullen dan ook niet langer wachten met de bekendmaking! Het juiste antwoord op de vraag: ‘Hoeveel kilometer aan pistes telt Les Trois Vallées?‘ is natuurlijk 600. Uit alle goede antwoorden hebben we één winnaar getrokken.

Amber van Breenen, van harte gefeliciteerd! Jij gaat 5 dagen naar Val Thorens. Deze reis wordt mogelijk gemaakt door Bizztravel. Op het e-mailadres dat je hebt opgegeven, vind je meer informatie.

Lees ook: Nieuw in Val Thorens tijdens skiseizoen 2019/2020

Niet gewonnen?

Heb je niet gewonnen? Houd vooral de website in de gaten voor nog meer leuke winacties. Nog niet geboekt? Bizztravel heeft allerlei aantrekkelijke deals in de aanbieding. Altijd inclusief skipas!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in