Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vroegboekdeals: wintersport Frankrijk onder de € 200,-

coronamaatregelen val thorens

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Waarschijnlijk zit je nu in je korte broek op een terrasje in het zonnige zuiden. Als dat niet zo is, dan is het een goed idee om even stil te staan bij skiseizoen 2023/2024. Heb jij nog niet geboekt? Dan wordt het hoog tijd om dat te doen. Om het allemaal iets makkelijker voor je te maken, hebben we in dit artikel een aantal fijne deals in Frankrijk op een rijtje gezet. Allemaal onder de € 200,- per persoon!

Wintersport in Frankrijk

Bonjour et welcome! Frankrijk heeft als wintersportland ontzettend veel te bieden. Grote skigebieden, heerlijke pistes, sneeuwzekerheid en natuurlijk stokbrood, chocoladecroissants en crêpes. Een ander voordeel is dat een wintersport naar Frankrijk vaak een stuk goedkoper is. Zelfs in de drukke vakantieweken kun je voor een prikkie op wintersport naar Frankrijk.

Aanbiedingen Frankrijk

Ook vandaag hebben we weer het internet afgespeurd naar aantrekkelijke deals voor aankomend skiseizoen. Vandaag staat een wintersport in Frankrijk op het programma. Klik op de foto voor meer informatie of bekijk hier het complete aanbod bij Sunweb.

Résidence Le Parc des Airelles

Résidence Les Orrianes
Résidence La Crête du Berger
Résidence les Chalets de la Ramoure

Chalets de SuperD

Meer aanbiedingen

Zijn bovenstaande aanbiedingen toch niet wat je zoekt in een wintersport? Er is nog veel meer keus! Niet alleen in Frankrijk, maar ook in de andere wintersportlanden.

Of bekijk:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in