Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS OP DINSDAG: aanbiedingen voor een wintersport in december

Ribbel piste

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

We hebben weer een aantal leuke aanbiedingen voor je! Deze keer voor een wintersport in december. Of je nu vroeg in de maand op wintersport gaat of lekker in de kerstvakantie, als je nu boekt, kun je nog profiteren van leuke kortingen en aantrekkelijke prijzen. Van chalets en hotels tot appartementen en van Oostenrijk tot Italië, de keuze is (nog) reuze. Wij doken er even in en hebben hieronder een aantal leuke aanbiedingen voor een wintersport in december voor je op een rijtje gezet. Zit er iets voor je tussen?

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar steeds meer accommodaties raken volgeboekt, dus wacht niet te lang met het plannen van je wintersport. Vind je het eigenlijk nog te vroeg, omdat de periode tot de winter echt nog wel een tijdje duurt. Veel reisorganisaties werken met flexibele boekingsvoorwaarden zodat je zonder problemen je wintersport kunt omboeken.

Wintersport in december

Ga je voor een lang weekend, een witte Kerst of een jaarwisseling in de Alpen? December is een heerlijke maand voor je wintersport. Alle lampjes en (kerst)versieringen zorgen voor een gezellige sfeer en vroeg in de maand is het nog heerlijk rustig op de pistes. Zit je wel vast aan de schoolvakanties, ook dan zijn er opties genoeg. Er zijn verschillende rustige skigebieden in de Alpen en zeker rond de Kerst zal het minder druk zijn. Vooral in Frankrijk verwachten ze komende kerstvakantie een ‘rustigere’ tweede vakantieweek, omdat de Fransen maar tot 7 januari vrij zijn.

Drukke weken wintersport: skiseizoen 2023/2024

Aanbiedingen voor een skivakantie in december

Heb je de knoop doorgehakt en wil je boeken, maar ben je wel nog op zoek naar een fijne accommodatie? Lees dan snel verder, want misschien zit er wel een leuke aanbieding voor je bij voor een wintersport in december! Klik op de afbeelding voor meer informatie en boeken.

Met Sportiek Reizen naar Frankrijk

Boek je chalet in Oostenrijk bij ChaletsPlus

Boek je verblijf bij Villa for You

Boek je wintersport inclusief skipas bij Summit Travel

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in