Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS OP DINSDAG: aanbiedingen voor een wintersport in december

Ribbel piste

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Daar zijn we weer met onze deals op dinsdag. Dit keer voor een wintersport in december. Of je nu vroeg in de maand op wintersport gaat of lekker in de kerstvakantie, als je nu boekt, kun je nog profiteren van leuke kortingen en aantrekkelijke prijzen. Van chalets en hotels tot appartementen en van Oostenrijk tot Italië, de keuze is (nog) reuze. Wij doken er even in en hebben hieronder een aantal leuke aanbiedingen voor een wintersport in december voor je op een rijtje gezet. Zit er iets voor je tussen?

Overal zijn ze meer dan klaar voor het nieuwe winterseizoen. De skigebieden en dorpen staan te springen om ons weer te ontvangen en bij de reisorganisaties komt boeking na boeking binnen. Steeds meer accommodaties raken volgeboekt, dus wacht niet te lang met het plannen van je wintersport. Vind je het nog een beetje spannend vanwege corona, ook daar is aan gedacht. Veel reisorganisaties werken met flexibele boekingsvoorwaarden zodat je zonder problemen je wintersport kunt omboeken.

Wintersport in december

Ga je voor een lang weekend, een witte Kerst of een jaarwisseling in de Alpen? December is een heerlijke maand voor je wintersport. Alle lampjes en (kerst)versieringen zorgen voor een gezellige sfeer en vroeg in de maand is het nog heerlijk rustig op de pistes. Zit je wel vast aan de schoolvakanties, ook dan zijn er opties genoeg. Er zijn verschillende rustige skigebieden in de Alpen en zeker rond de Kerst zal het minder druk zijn. Vooral in Frankrijk verwachten ze komende kerstvakantie een ‘rustigere’ tweede vakantieweek, omdat de Fransen maar tot 3 januari vrij zijn. Over de kerstvakantie gesproken, Kerst en de jaarwisseling vallen raar dit jaar. Het komt dus voor dat reisorganisaties wintersportvakanties aanbieden van zondag tot zondag. Let hierop bij het boeken, zodat je niet straks voor een dichte deur staat!

Aanbiedingen voor een skivakantie in december

Heb je de knoop doorgehakt en ga je voor een wintersport in december, maar ben je wel nog op zoek naar een fijne accommodatie? Lees dan snel verder, want misschien zit er wel een leuke aanbieding voor je bij! Klik op de afbeelding voor meer informatie en boeken.

Met Sportiek Reizen naar Frankrijk

Boek je chalet in Oostenrijk bij ChaletsPlus

Boek je verblijf in Katschberg bij Villa for You

Boek je wintersport inclusief skipas bij Summit Travel

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in