Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS OP DINSDAG: korting op 5 vakantieparken in Oostenrijk

accommodaties wintersport gratis annuleren omboeken

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Lijkt het jou wel wat, een week wintersporten vanuit je eigen appartementje in de sneeuw? Wat dacht je van een wintersport in een vakantiepark? Dan heb je een eigen accommodatie, maar dan met de extra faciliteiten van een vakantiepark. Van zwembad tot parkrestaurant en een broodjesservice. Benieuwd naar de mogelijkheden? We hebben 5 vakantieparken op een rijtje gezet die je aankomende winter kunt boeken met kortingen tot wel 30%!

Wintersport in een vakantiepark

De meeste mensen denken bij een vakantiepark aan zo’n park ergens in Nederland waar je in de zomer of herfst een weekje naartoe gaat. Maar wist je dat je ook prima kunt kiezen voor een wintersport in een vakantiepark? In de Alpen vind je allerlei fijne vakantieparken. Vaak naast of in de buurt van de pistes. Er zijn vakantieparken in bekende en minder bekende skigebieden. Zo is er voor ieder type wintersporter meer dan voldoende keuze.

Aanbiedingen Landal Ski Life

Landal Ski Life biedt op dit moment kortingen tot wel 30% op accommodaties in vakantieparken in Oostenrijk. Van het bekende Montafon tot het minder bekende Katschberg. We hebben 5 aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. In de kerstvakantie, maar ook in de periode daarbuiten. Klik op de afbeelding voor meer informatie, prijzen en boeken.

Gratis annuleren en flexibel omboeken

Ben je nog een beetje onzeker over al zo vroeg boeken? Het duurt immers nog een tijdje voordat het winter is. Landal Ski Life heeft daar een heerlijke oplossing voor. Je kunt nu je wintersport vastleggen, zodat je precies geboekt hebt hoe jij de wintersport graag wilt beleven. Daarbij kun je tot de winter nog gratis annuleren tot 14 dagen voor vertrek en flexibel omboeken. Je hoeft ook nog helemaal niets te betalen tot 14 dagen voor vertrek. Zo zit je nog nergens aan vast, maar heb je wel al een zekerheid over de wintersport in 2023/2024.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in