Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

5 Summit Travel deals voor een wintersport in Oostenrijk in 2023/2024

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Kun je niet wachten om weer in het zonnetje te zitten bij een berghut of in een stoeltjeslift? Door je wintersport te plannen en te boeken lijkt het net alsof je weer even in de bergen bent. Daarnaast kun je dan ergens naar uit kijken. We hebben een paar voordelige deals van Summit Travel voor een wintersport in Oostenrijk in 2023/2024 voor je op een rijtje gezet.

Ga op wintersport met Summit Travel

Waarom boeken bij Summit Travel zo voordelig is? Op dit moment staat ongeveer een derde van het hele aanbod online. Je kunt je wintersport bij Summit Travel boeken inclusief skipas. Hiermee betaal je één vast bedrag voor de accommodatie en de skipas. Zo heb je geen last van dynamische skipasprijzen en blijven de kosten van een skipas minimaal.

Lees ook › De 10 beste skigebieden van 2023

Deals: wintersport Oostenrijk in 2023/2024

Het meest bekende wintersportland voor Nederlanders is Oostenrijk. Het wintersportland is een hotspot voor Nederlandse wintersporters. We genieten vooral van de gezelligheid en authenticiteit van Oostenrijkse Alpen. Krijg je hier ook alweer zin van en wil je je wintersport voor 2023/2024 alvast vastleggen? Bekijk dan deze interessante deals!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in