Nieuwsalert per mail ontvangen

4 voordelen van online skimateriaal huren

Wintersportredacteur

Wanneer je geen eigen skimateriaal hebt, ben je afhankelijk van de skiverhuur. Dat kun je vooraf in Nederland regelen of bij de skiverhuur ter plaatse, maar er is ook een derde optie: online via Skiset. De voordelen daarvan lees je hier.

Voordelen online skimateriaal huren

Online skimateriaal huren heeft veel voordelen. Het is makkelijk, goedkoop, scheelt veel tijd en is voor bijna overal te boeken.

1. Het is heel makkelijk

Via Skiset kun je skimateriaal eenvoudig online huren. Via een eenvoudig filter kun je gemakkelijk het aanbod in jouw skigebied bekijken. Je kunt de huurdatum aangeven en bij een aantal skidorpen ook kiezen uit meerdere winkels. Vervolgens krijg je een overzicht met al het materiaal dat beschikbaar is. Maak een keuze, betaal en print de voucher uit. Neem de voucher mee naar je bestemming en geef deze af bij de skiverhuur.

Je kunt je wensen eenvoudig aangeven

2. Korting tot wel 50%

Online skimateriaal huren is extra voordelig. Skiset biedt kortingen tot wel 50%, gedurende het hele seizoen. Boek je skimateriaal voor het hele gezin (minimaal 4 personen), dan krijg je nog eens 5% extra korting. Boek je voor 10 personen of meer, dan krijg je 10% extra korting.

3. Je bespaart tijd

Wanneer je ervoor kiest om je skimateriaal vooraf online te huren, bespaar je tijd op locatie. De verhuurbedrijven leggen vaak alles vooraf klaar en daarnaast bespaar je tijd met betalen en het invullen van gegevens. Dit heb je namelijk allemaal al vooraf gedaan. Vergeet dan niet je uitgeprinte voucher mee te nemen.

4. Het is in bijna alle skidorpen mogelijk

Skiset heeft in veel skidorpen een vestiging of partnerwinkel. Niet alleen in de Alpenlanden, maar ook in Slovenië, Polen, Servië, Canada en de Verenigde Staten. Altijd handig als je ook een keer buiten de Alpen gaat skiën. Via het filter op de website kun snel kijken of jouw skidorp ertussen staat.

Huur hier je skimateriaal

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in