Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Videobeelden van sneeuwval in Königsleiten

Wintersportredacteur

Zoals ik vanochtend al schreef is het aan het sneeuwen in Oostenrijk. Echt veel is het niet, maar het doet ons verlangen naar de wintersport. Onze cameraman Sepp maakte zojuist deze beelden in Königsleiten. Heerlijk!

Het begon vannacht te sneeuwen in Königsleiten en het sneeuwt rustig door. In de rest van het skigebied is het nog helemaal groen, maar in Königsleiten ligt op de top een leuk laagje sneeuw. Op de een of andere manier sneeuwt het in Königsleiten en Hochkrimml altijd meer dan in de Tiroler kant van het skigebied Zillertal Arena. In de winter zie je dat duidelijk terug aan de sneeuwwanden als je richting Hochkrimml rijdt met de auto. Natuurlijk is dit omdat de dorpen hoger liggen dan Gerlos, maar het heeft ook met de ligging te maken.

 

Videobeelden

Hieronder zie je de beelden die zojuist gemaakt zijn in Königsleiten. Sepp ging met de Dorfbahn in Königsleiten omhoog en liep vervolgens nog een stuk omhoog naar het ‘Gipfelkreuz’. Het resultaat: lekkere witte beelden.

Op wintersport in Königsleiten

Wil jij de komende wintersport op vakantie naar de Zillertal Arena? Neem dan eens een kijkje bij Direkt Holidays. Zij verhuren chalets en appartementen in de regio, waar een paar pareltjes tussen zitten.

MEER INFORMATIE

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in