Nieuwsalert per mail ontvangen

© Tomorrowland Winter aftermovie, screenshot youtube

VIDEO: zo vet was de eerste editie van Tomorrowland Winter

Wintersportredacteur

Op 13, 14 en 15 maart 2019 stond het Franse Alpe d’Huez in het teken van Tomorrowland Winter. Ruim 30.000 feestgangers en wintersportliefhebbers hebben zich tijdens deze dagen kunnen wanen in de magische wereld van Tomorrowland. De aftermovie is gepubliceerd en wij zijn jaloers. Wat zag het er geweldig uit!

Tommorrowland Winter

Tomorrowland is een groot begrip in de festivalwereld. In België is het event jaar in jaar uit binnen enkele minuten uitverkocht. Je hebt dus vette mazzel als je voor dit jaar een kaartje hebt weten te bemachtigen! Eerder ging Tomorrowland al naar de VS en Brazilië. Dit jaar was het tijd voor iets nieuws. In maart 2018 kondigde Tomorrowland het nieuwe event Tomorrowland Winter aan. Op 13, 14 en 15 maart was het eindelijk zover.

‘The Hymne of the Frozen Lotus’ was het thema. Alpe d’Huez werd omgetoverd tot groot festivalterrein met allerlei verschillende stages. Artiesten als Steve Aoki, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Martin Garrix en Sunnery James & Ryan Marciano (en meer) hebben gezorgd voor hele gave feestjes.

 

Editie 2 in 2020

Na het succes van de eerste editie kon het bijna niet anders: ook in 2020 kun je genieten van Tomorrowland Winter. Deze vindt van 14 tot 21 maart plaats. Vanaf augustus zijn de kaartjes te koop. Uiteraard houden we je op de hoogte, maar je kunt ook op deze website kijken.

The North Face

The North Face was dit jaar hoofdsponsor van Tomorrowland Winter. Een goede samenwerking, omdat het kledingmerk een grote passie heeft voor muziek en avontuur. Verder kreeg het merk door de samenwerking al een kans om een sneak peak van de collectie van komend seizoen te laten zien, bijvoorbeeld in de trailer.

Aftermovie

Benieuwd hoe vet Tomorrowland Winter was? Bekijk de aftermovie hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in