Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Video: skiër vliegt letterlijk de après-ski in…

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Remmen en skiles is voor watjes? Dat dacht deze wintersporter waarschijnlijk. We hebben een video op social media gevonden van een skiër die in volle vaart van de piste knalt en ‘vergeet’ te remmen aan het einde van de afdaling. Hij vliegt hard naar de grond, over allerlei ski’s, zo de après-ski in…. Bekijk de beelden in dit artikel.

Skiër vergeet te remmen…

Waarschijnlijk heeft deze meneer het bordje met ‘stop einde piste’ gemist… Hij vliegt zonder bochten te maken over de piste. Aan het einde van de afdaling doet hij niet eens een poging om te remmen en gaat hard onderuit. Daarbij komt hij ook nog eens terecht op verschillende ski’s en bij mensen die de skidag al aan het afsluiten zijn in de après-ski. Misschien toch op skiles?

Bizarre beelden

Wie van jullie wintersportgroep zou dit kunnen zijn? En uhm, als je hem/haar dit bericht laat zien, geef dan ook meteen door dat skiles misschien wel handig zou zijn! Tenminste als je grote ongelukken wilt voorkomen en gewoon heelhuids weer in Nederland wilt aankomen. Geloof ons, dat is echt een veel leukere afsluiting van de mooiste vakantie van het jaar!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in