Nieuwsalert per mail ontvangen

VIDEO: impressie 24 UUR IN Kitzbüheler Alpen

Wintersportredacteur

Het winterseizoen was al begonnen, maar nu helemaal. De opnames van 24 UUR IN zijn namelijk weer van start gegaan. Afgelopen dagen waren we voor de eerste aflevering van seizoen 2 in de Kitzbüheler Alpen. Om het tweede seizoen goed te beginnen, hebben we hier veel kilometers gemaakt op de ski’s. Zo hebben we in vier skigebieden in de regio geskied.

Kitzbüheler Alpen regio

De Kitzbüheler Alpen regio ligt in Tirol en telt negen skigebieden. Waar je hotel of appartement ook is in de regio, met het openbaar vervoer of de auto kun je alle gebieden gemakkelijk bereiken. Dat maakt de regio ook zo interessant, deze biedt namelijk voor iedere skiër genoeg variatie. Families kunnen zich bijvoorbeeld goed vermaken in Skistar St. Johann – Oberndorf, freeriders kunnen zichzelf uitleven in de freeride area in Fieberbrunn en voor lange tochten kun je terecht in onder andere SkiWelt en KitzSki. Bekijk in de video hieronder de eerste beelden van afgelopen dagen.

24 UUR IN webserie

Sinds de winter van 2017/2018 produceren wij de webserie 24 UUR IN. Na een succesvol eerste seizoen gaan we deze winter door met het tweede seizoen. Hiervoor zijn we voor de eerste aflevering dus in de Kitzbüheler Alpen geweest, maar er staat nog veel meer op de planning. Zo brengen we nog een bezoek aan onder andere Wildschönau-Alpbachtal, Saalbach-Hinterglemm, SkiWelt, het Zwitserse Berner Oberland en nog een aantal andere gebieden.

Fieberbrunn afgelopen maandag

St Johann afgelopen maandag

Volledige aflevering

De video hierboven is natuurlijk nog maar een impressie van de complete aflevering. De volledige aflevering zal ongeveer 15 tot 20 minuten worden. Hierin wordt natuurlijk uitgelegd waar we allemaal geweest zijn en wat de Kitzbüheler Alpen Skisafari inhoudt. En uiteraard de restaurants waar we zijn geweest. Want naast skiën in vier verschillende gebieden hebben we ook onwijs lekker gegeten! Houd de website in de gaten voor de complete aflevering.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in