Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Verse vlokken op de webcams in Winterberg en Willingen

Wintersportredacteur

Vandaag zien we ineens sneeuwvlokken op de webcams in Winterberg en Willingen. De temperatuur is tijdelijk gedaald en de pistes krijgen dat oh zo nodige verse witte laagje. Eventjes is het weer winters in Winterberg en Willingen.

Tijdelijke pret

Vandaag valt er zo’n 5 centimeter sneeuw in Winterberg en Willingen. De temperatuur maakt tijdelijk een duik en even kunnen we genieten van verse sneeuwvlokken boven de skigebieden. Maar helaas is deze temperatuuromslag niet voor lang. Morgen en overmorgen zullen de temperaturen weer stijgen tot ver boven het vriespunt. Dan staat er ook weer een drup regen en een zonnetje op de planning. Grote kans dus dat er maar weinig van de verse sneeuw blijft liggen…

Na het weekend weer sneeuwkansen

Pas na het weekend lijken de temperaturen, volgens de huidige voorspellingen, weer te dalen tot onder het vriespunt. Dinsdag en woensdag is er zelfs weer kans op een nieuwe vlok sneeuw. Duimen, duimen, duimen dat deze voorspellingen uitkomen voor alle wintersporters die het Sauerland opzoeken in de voorjaarsvakantie!

Zo is het nu op de piste

Voor nu dus even genieten van deze dikke vlokken sneeuw in Winterberg en Willingen, zolang de verse sneeuw nog valt en blijft liggen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in