Nieuwsalert per mail ontvangen

Vanavond in de Zillertal Arena: gloryfy BASTARDS

Het is feest vandaag in Gerlos, waar de freeski en -snowboardtop zich ophoudt. Al voor de vierde keer op rij organiseert brillenmerk gloryfy één van de vetste freestyle wedstrijden in Europa. Ben je in de buurt, stap dan nu in de auto en rijd erheen! Een mega schans midden in het centrum is het middelpunt van al het vermaak, maar ook daaromheen is er genoeg te beleven in het dorp. 

Zestien bekende snowboarders zoals Peter König (AUT), Mario Käppeli (CH), Chris Sörman (SWE), Marius Otterstad (NOR), David Bertschinger Karg (CH) or Kim Rune Hansen (NOR) strijden om de winst. Bij de skiërs zijn Flo Geyer (CH) oder Luggi Brucic (AUT) bekendste namen van de zestien deelnemers. Het is niet zomaar een wedstrijdje: het gaat om 11.000 euro aan prijzengeld, dus de freestylers halen het onderste uit de kan.

Al de hele dag wordt er gereden in Gerlos. Om 13.00 waren de kwalificaties en dat betekent dat de eerste sporters zijn afgevallen. Vanaf 19.00u gaat het echt los in de halve finale, die wordt gevolgd door de finale. De gezelligheid stopt na de prijsuitreiking niet en de afterparty gaat door tot in de late uurtjes. Twijfel je nog? Bekijk dan het onderstaande filmpje van vorig jaar. Tot zo! Meer informatie op Gloryfy.com

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in