Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Vacature: manager ski-en snowboardschool en Adventure Valley SnowWorld

Skiën in skihal Snowworld snowworld pistes

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Heb jij er altijd al van gedroomd om manager te zijn van een ski-en snowboardschool? Dan heeft SnowWorld wellicht een leuke job voor je. Je kunt namelijk solliciteren om zowel manager van de skischool als het klimpark van SnowWorld Landgraaf te worden. Ben jij de wintersportende professional die SnowWorld zoekt?

SnowWorld

Dankzij SnowWorld is een wintersport altijd in de buurt. Het bedrijf beschikt in Nederland over vijf wintersportlocaties, en heeft daarnaast nog vestigingen in Frankrijk en Duitsland. Maar ze bieden nog meer aan dan alleen wintersportlocaties. Zo kun je er indoor skydiven en icekarten, beschikken ze over klimparken en zelfs meerdere hotels. Het bedrijf is nu op zoek naar een belangrijke nieuwe medewerker.

Functie manager ski-en snowboardschool en Adventure Valley:

In de functie manager ski-en snowboardschool en Adventure Valley in Landgraaf rapporteer je rechtstreeks aan de General Manager en ben je eindverantwoordelijke voor de voor de gehele ski- en snowboardschool en Adventure Valley. Daarnaast maak je ook deel uit van het managementteam van de vestiging Landgraaf. Je taken zijn onder andere het inplannen van de leraren en de lesgroepen, maar ook ben je het aanspreekpunt voor gasten. Daarnaast coach en begeleid je de ski-en snowboardleraren en begeleid je evenementen en teambuildingsactiviteiten. De Adventure Valley werkzaamheden bestaan ook uit het inroosteren van medewerkers en het organiseren van speciale evenementen. Ook ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van het park. Hieronder lees je meer informatie over de functie.

  • Je geeft coachend leiding aan de skileraren en medewerkers van de ski- en snowboardschool en Adventure Valley
  • Je zorgt ervoor dat de lessen en cursussen kwalitatief en kwantitatief van een hoog niveau zijn
  • Je werkt nauw samen met de andere managers van SnowWorld van de andere locaties om zo tot een kwalitatief beter lesaanbod te komen

Vereisten:

  • Een afgeronde HBO-studie in de richting van sport/management
  • Enige ervaring als leidinggevende
  • Goed in communiceren en goede contacten
  • Een commerciële instelling
  • Stressbestendig en flexibel inzetbaar (ook in het weekend)
  • En uiteraard kennis van de ski-en snowboardsport en branche

Wat biedt SnowWorld de manager ski-en snowboardschool en Adventury Valley?

SnowWorld biedt naar eigen zeggen een ontzettend veelzijdige en uitdagende baan aan bij het grootste indoorskigebied van Europa. Ook zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en is de werkomgeving dynamisch. Daarnaast kun je rekenen op prettige secundaire arbeidsvoorwaarden als kortingen.

Solliciteren voor manager ski-en snowboardschool en Adventury Valley

Als jij de droomkandidaat bent voor de functie, aarzel dan niet en bezoek de website hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in