Nieuwsalert per mail ontvangen

VACATURE: Au-pair in Oostenrijks skidorp

au-pair in gerlos

Wil jij de winter in de sneeuw doorbrengen, maar is skiles geven of achter de bar staan niet helemaal jouw ding? Dan hebben we wellicht een mooie vacature voor je als au-pair in Gerlos bij een half Nederlands, half Oostenrijks gezin. Moeder Stephanie stelde de onderstaande vacature op. Is het iets voor jou?

Het gezin

Wij zijn een gezin met 3 dochters: Rachel, Sarah en Nina. Sinds 3 jaar werken wij met een au-pair in de wintermaanden en dit is ons zeer goed bevallen. Wij zoeken een au-pair van begin december 2017 tot 10-04-2018.

Rachel
Rachel is nu bijna 6 jaar en is echt een schoolmeisje. Alles wat roze, glitter en bling bling is vindt zij mooi. Zij houdt van paarden en is gek op knutselen en met vriendinnetjes afspreken. Echter kan zij erg ondeugend zijn en houdt ze van kattenkwaad. Rachel is een lief meisje, maar heeft zeker iemand nodig die consequent is. Rachel spreekt zowel Duits als Nederlands. Zij gaat van maandag t/m vrijdag naar school van 08:00 tot 12:30 uur.

Sarah
Sarah is 4 jaar en ook erg ondeugend. Echter is zij erg sociaal en zeer behulpzaam. Als je Sarah ziet ben je eigenlijk meteen verkocht 😉. Sarah houdt van eten en vooral lekkere dingen bakken. Sarah gaat naar de “Kindergarten” van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:30 uur.

Nina
Nina is nu bijna 1 jaar, het is een vrolijk meisje dat nu al weet wat ze wilt. Ze is dol op haar zussen en andersom.

Wat wordt jou als au-pair in Gerlos geboden?

  • Onderkomen apart van ons huis in een pension. Dit is op loopafstand van ons huis en hier slapen 10 á 15 medewerkers van de skischool. Het pension heeft een gezamenlijke keuken waar je gebruik van mag maken. De tijden dat je bij ons bent kun je uiteraard met ons en met de kinderen eten.
  • De kosten van het verblijf zijn voor ons. Je slaapt op een 2-persoonskamer met een ander Nederlands meisje of een 1-persoonskamer.
  • Je krijgt een vast maandloon.
  • Indien je wilt skiën/snowboarden kan je van ons een seizoens-liftkaart krijgen.
  • 1 á 2 vrije dagen in de week

Wat wordt er van je verwacht?

Voor ons is het erg belangrijk dat je flexibel bent, behulpzaam, sociaal. Heel belangrijk is dat je zelfstandig bent en verantwoordelijkheid kunt nemen, optreden bij de kinderen als zij niet luisteren en het belangrijkste dat je lief bent voor de kinderen.

Wij verwachten dat je kunt koken. Wij verwachten geen 5 gangen-diner, ik ben zelf ook niet zo een kookster. Maar wij vinden het wel belangrijk dat de kinderen een gezonde en lekkere maaltijd krijgen.

Samengevat

Kortom: Ik zoek een leuke, flexibele meid die van aanpakken weet en die de verantwoordelijkheid op zich durft te nemen om te zorgen voor onze drie meiden. Ben je na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds enthousiast om au-pair in Gerlos te worden? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Meer vacatures

Is het werken als au-pair niets voor jou en wil je toch de sneeuw in? Bekijk dan de vacatures die we eerder publiceerden.

De leukste seizoensbanen voor aankomend winterseizoen

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in