Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

TUI Ski Express: pakketreizen én losse tickets verkrijgbaar

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Er zijn allerlei manieren om op je favoriete skibestemming te komen. De meeste mensen gaan met de auto, maar dat is niet de enige optie. Het wordt namelijk steeds makkelijker om bijvoorbeeld met de trein op wintersport te gaan. Op die manier ontloop je de eindeloze verkeersopstoppingen en hoef je geen moment van je kostbare tijd op de pistes te missen. TUI biedt een treinverbinding met de TUI Ski Express. Meer daarover in dit artikel.

Waar stopt de TUI Ski Express?

Heb je een wintersport met de trein naar Oostenrijk al eens overwogen? Tussen december en maart kun je een wintersportreis naar de Alpen boeken met de TUI Ski Express. Deze treinverbinding vertrekt uit Amsterdam en rijdt via Utrecht, Eindhoven en Venlo naar Oostenrijk. In Oostenrijk splitst de trein in Wörgl. De ene treinhelft gaat door naar Tirol, de andere naar het Salzburgerland. Bekende skigebieden die gemakkelijk te bereiken zijn met de trein (en transfer)3:

Losse tickets aanschaffen

Heb je de accommodatie al geboekt en wil je alleen de treinreis vastleggen? Dat kan! Het is ook mogelijk om loss tickets voor de TUI Ski Express te boeken. Als je alleen een treinticket boekt, zijn de transfer en skipas vanaf het station niet inbegrepen. Je kunt met de trein van TUI reizen naar 15 stations in Oostenrijk.

Erg voordelig: pakketreizen van TUI

TUI staat bekend om de pakketreizen. Hierbij boek je een accommodatie, skipas en vervoer in één. Super handig, want zo heb je alles meteen geregeld en meestal is het ook nog eens een stuk voordeliger. Je kunt ook een pakketreis boeken met de TUI Ski Express als vervoer. Zoals je kunt zien is dat behoorlijk voordelig! Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de beschikbare accommodaties:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in