Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Treintickets Eurostar Snow (voorheen Thalys Sneeuw) vanaf vandaag te koop

Thalys Sneeuw

© Thalys

Wintersportredacteur

Een wintersport met de trein wordt steeds populairder. Niet alleen omdat je zelf niet urenlang hoeft te rijden, maar ook omdat het een milieuvriendelijkere optie is. Bovendien is het vaak nog sneller ook dan met de auto. Voor wintersporters die met de trein naar de Franse Alpen willen, hebben we goed nieuws. Vanaf vandaag zijn namelijk de treintickets voor de Eurostar Snow (voorheen Thalys Sneeuw) te koop. Al vanaf € 65,- voor een enkele reis brengt de Eurostar Snow je comfortabel van onder andere Amsterdam Centraal naar Frankrijk. Je gaat zitten en voor je het weet sta je in je favoriete skigebied!

Bestemmingen van de Eurostar Snow

De Eurostar Snow rijdt vanaf 23 december elke zaterdag vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam naar de Franse Alpen. Je bent ongeveer zes uur onderweg en maar vijf uur als je in Brussel opstapt. Met deze trein kun je naar dorpen als Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Dit betekent dat je met de trein heel eenvoudig Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne en Les Arcs kunt bereiken. En voor iedereen die bang is dat het een hoop gedoe is om met je wintersportuitrusting in de trein te stappen: geen zorgen. Er zijn speciale Eurostar Snow medewerkers die je helpen met je bagage. Deze wordt in een speciale bagageruimte ingeladen, zodat je er onderweg ook geen last van hebt. Aan boord is gratis wifi en een bar voor wat drinken of een lekkere snack.

Tip: bespaar geld en boek je accommodatie in Frankrijk nu met skipas!

Tickets Eurostar Snow

Er zijn verschillende soorten tickets te koop voor de Eurostar Snow. De standaard tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 65,- voor een enkele reis. Met een comfort-ticket, verkrijgbaar vanaf € 109,- voor een enkele reis, heb je meer ruimte en kun je gebruik maken van verschillende Eurostar-diensten. Wil je genieten van alle voordelen en diensten van de Eurostar, koop dan een premium-ticket vanaf € 144,-. Je krijgt dan onder andere een maaltijd geserveerd en toegang tot snellere wifi.

Milieubewust reizen naar de wintersport

Met de trein op wintersport is een milieubewuste optie voor reizen naar de Alpen. Ook met de Eurostar Snow reis je niet alleen snel en comfortabel, maar ook duurzaam. Een reis met de trein stoot minstens 10 keer minder CO2 uit dan de auto. Bovendien loopt het Eurostar-treinnetwerk sinds januari 2020 op 100% groene stroom.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in