Nieuwsalert per mail ontvangen

Tot wel 50% korting op skimateriaal

Wintersportredacteur

Wintersport is geen goedkope vakantie. Tel alle kosten maar eens bij elkaar op en je komt op een flink totaalbedrag. Gelukkig zijn er genoeg tips waarmee je kunt besparen op de wintersport. Een tip die ik graag met je deel, is besparen door skimateriaal online te huren. Bij Skiset kan de korting oplopen tot wel 50% ten opzichte van huren in de winkel.

Tot wel 50% korting op skimateriaal

Als je geen eigen ski’s of snowboard hebt, ben je afhankelijk van de skiverhuur. Optie één is om dat te doen in Nederland, maar het nadeel daarvan is dat je het materiaal wel altijd zelf mee moet nemen naar je wintersportbestemming. Optie twee ligt daarom meer voor de hand: de skiverhuur op plaats van bestemming.

Skimateriaal huren kost geld. Dat geld geef je natuurlijk liever uit aan je skipas, een schnitzel op de piste of een drankje in de après-ski. Gelukkig bestaat er een optie om op de kosten te besparen. Skiset verhuurt online skimateriaal tegen hoge kortingen. Zo hoog zelfs, dat deze kunnen oplopen tot wel 50%.

Vestigingen in bijna alle skigebieden

Skiset verhuurt skimateriaal van een aantal partnerbedrijven en heeft daarnaast ook eigen vestigingen. In bijna alle wintersportdorpen is wel een vestiging van Skiset te vinden. Bekijk hier een overzicht.

Groepskorting

Ga je met een grote groep op wintersport en hebben meerdere mensen geen eigen materiaal? Het loont om dit gezamenlijk te boeken. Vanaf 4 personen profiteer je van 5% extra korting en vanaf 10 personen profiteer je van 10% extra korting.

Tijd besparen

Online skimateriaal huren is niet alleen een stuk goedkoper, het scheelt ook behoorlijk wat tijd. Die tijd besteed je liever op de piste of aan een leuke winterse activiteit. Als je online je materiaal huurt, hoeft je niet net zoals iedereen op de wisseldag of eerste skidag in de rij te staan bij de skiverhuur. Je hoeft je alleen maar even te melden en daarna wandel je binnen een paar minuten met al je materiaal naar buiten.

Boek eenvoudig online

Boeken van skimateriaal doe je eenvoudig online. Geef aan in welk land, skigebied en skiwinkel je het materiaal wilt huren en vul daarna de huurtijd in. Vervolgens krijg je een overzicht met materiaal voor mannen en vrouwen, wisselend per niveau en wensen. Maak de reservering compleet, betaal de prijs en haal de ski’s op tijdens je wintersport. Makkelijker kan niet!

Boek hier je skimateriaal

Meer bespaartips

Wintersport hoeft natuurlijk helemaal niet extreem duur te zijn. Naast dat je kunt besparen op skiverhuur, zijn er nog een aantal handige tips. Bekijk deze in het artikel hieronder.

Besparen op je wintersport doe je zo

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in