Nieuwsalert per mail ontvangen

Top 10 ski gadgets van 2013

Nog een maandje en het jaar 2013 is alweer voorbij. Het opstellen van de ski gadgets 2013 overzicht is een jaarlijks ritueel geworden dus ook hierbij weer een bericht. Afgelopen jaar zijn weer veel verschillende leuke en coole gadgets uitgebracht die iedere wintersporter graag zou willen hebben. Hieronder hebben wij de top 10 ski gadgets van 2013 voor jullie samengesteld. Wie weet wat het jaar 2014 ons gaat brengen.

Zeal HD Camera Goggle

#1 De Zeal HD Camera Goggle
Zeal was het eerste merk dat de GPS Goggles verkocht. Dit jaar kwamen ze met een goggle met nieuwe technologie, namelijk de HD Camera Goggle. Het oog van de camera is tussen de ogen gemonteerd en neemt direct het geluid op. Naast de filmfunctie kunnen er ook foto’s van 8 megapixel gemaakt worden. Wellicht een leuke gadget voor de kerst?

#2 K2 Rescue Shovel Plus
Elke Freerider weet dat het noodzakelijk is om een schep bij zich te dragen, maar veel van deze scheppen zijn alleen gemaakt om te graven. De K2 Rescue Shovel Plus niet. Deze schep heeft naast de schep functie, ook de mogelijkheid om als slee te functioneren. Dit kan handig zijn wanneer iemand niet meer zelfstandig naar beneden kan. Bekijk hieronder de video voor instructies.

#3 Zippo Hand Warmer
Niks kan je dag meer verpesten dan koude handen. Zippo heeft hier iets op bedacht, namelijk de Zippo Hand Warmer. Deze handwarmer blijft tot zo’n 12 uur lang warm. Lang genoeg om een skidag te overleven.

#4 Skizee
Met de Skizee is het ook mogelijk om te skiën in Nederland. Je heb er geen bergen voor nodig alleen een beetje sneeuw. Deze Skizee duwt je als het ware vooruit over de vlakke weilanden. Bekijk hieronder de video om te zien hoe het werkt.


Buhel Speakgoggle G33 intercom

#5 Buhel Speakgoggle G33 Intercom
Deze Speakgoggle G33 Intercom is van het Italiaanse bedrijf Buhel. De bril staat via bluetooth in verbinding met je mobiel. Door ‘bone conduction’ wordt het geluid via je schedel naar de binnenkant van je oor geleid. Je zal de bril dus over je hoofd moeten dragen in plaats van over je helm.

#6 Sidas DrywarmerSidas Drywarmer
Natte en stinkende schoenen lijkt wel gewoonste zaak te zijn tijdens de wintersportvakantie. Met de Sidas Drywarmer kan je er van op aan dat je schoenen droog zijn en niet meer

#7 Smith I/O Recon Goggle
De I/O Goggle was al hot op de Goggle markt door de van kleur veranderende glazen wanneer je in andere weersomstandigheden komt. Nu heeft Recon nog verschillende technologische functies eraan toegevoegd zoals een location tracker.

#8 Suunto Ambit
Met de Suunto Ambit horloge kan je meer dan alleen even kijken hoe laat het is. Op dit horloge is een GPS  ingebouwd, kan je kijken hoe snel je gaat, hoe stijl de piste is en hoe koud het is.

Ski retriever#9 Ski Retriever#8 Suunto Ambit
Ooit je ski’s kwijt geraakt in de sneeuw? Nou dan is het best moeilijk om ze terug te vinden. Met de Ski Retriever sta je binnen no time weer boven op de berg. Door het radio gestuurd volgsysteem hoef je alleen op het geluid af te gaan en je vind je ski’s zo weer terug.

#10 Chaval Response-XRT Gloves
Met deze handschoenen ter waarde van $390 weet je zeker dat je nooit te koude of te warme handen krijgt. Door de alphaHEAT systeem reageren de handschoenen op je handen. Als ze voelen dat je handen te koud of te warm zijn verandert de temperatuur van de handschoen mee. Dit systeem werkt geheel automatisch.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in