Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Top 10 après-ski hits 2018- 2019 voor in de Duitse après-ski

Wintersportredacteur

Een nieuw wintersportseizoen betekent nieuwe trends, ook op het gebied van muziek. Leef jij al toe naar de wintersport en de après-ski, luister dit weekend dan alvast naar de top 10 après-ski hits 2018- 2019 voor in de Duitse après-ski. Bereid je alvast goed voor en leer de nummers uit je hoofd, zodat je ze straks luidkeels kan meezingen! 

Hieronder vind je een lijst van Snowplaza DE samengesteld met nummers die je zeker weten gaat horen in de après-ski. Let op: er zitten ook niet-Duitse nummers tussen, waarvan we denken dat die regelmatig gedraaid gaan worden.

Top 10 Duitse après-ski hits voor 2019

Er zijn een aantal klassiekers die je iedere winter weer veelvuldig hoort in de après-ski. Zij gaan al een tijdje mee en ondertussen kunnen we die songteksten wel dromen. Gelukkig is het ook weer tijd voor wat nieuwe, verfrissende nummers.

1.  Die Draufgänger – CORDULA GRÜN

Soms gaat het niet echt om de tekst maar om de beat. Zo ook bij deze hit, een echt swingnummer. Misschien neem je nog wel een leuke meid mee naar huis. Na deze een paar keer gehoord te hebben, zul je het refrein niet snel meer vergeten. Het klinkt gelukkig beter dan hoe de video eruitziet.

2. Reiss die Hütte ab! – Mickie Krause

Een hitlijst zonder een nummer van Mickie Krause kan natuurlijk niet. Reis die Hütte ab is lekker makkelijk om mee te bulderen. De après-skihut zal helemaal uit zijn dak gaan tijdens dit nummer. Het is “ein schönes Lied!”

3. Mama Laudaaa – Almklausi

Vorige winter hoorden we hem al kort en toen werd het direct een hit. Mama Laudaaa is een typisch après-ski nummer: vrolijk, aanstekelijk en makkelijk! Dit lied van Almklausi zal door veel Oostenrijkse après-skihutten klinken.

 

4. Blah Blah Blah – Armin van Buuren

Voor velen al een bekende dit jaar. Armin van Buuren weet wel hoe hij een feestje moet bouwen, ook in de après-ski. Deze nieuwe feesthit van ons Nederlandse talent zal niet snel vervelen! Blah Blah Blah, zo gaat het vaak in de après-ski ook. Meer hoor je waarschijnlijk niet tijdens een gesprek in de veel te luide en gezellige hutten.

5. Der Beat zum Springen! – Mia Julia

Ben je nog niet genoeg in beweging geweest op de pistes, dan kun je die energie die je over hebt wel kwijt tijdens dit nummer van Mia Julia. Lekker springen totdat je die beenspieren gaat voelen. Je merkt de spierpijn toch pas de volgende dag.

6. In My Mind – Dynoro & Gigi D’Agostino

Gewoon een heerlijk nummer dat onmisbaar is geworden in de internationale feesthits van nu! In My Mind van Dynoro & Gigi D’Agostino krijgt iedereen op de dansvloer. De après-ski ervaring zal nog wel even in ‘your mind’ blijven, net als die leuke dame of heer misschien?

7. I love Malle – Peter Wackel

“Zolang het bier hier nog smaakt, gaan we niet weg.” I love Malle is eigenlijk een echt zomernummer, maar ook in de après-ski past deze hit prima thuis.

8. Helikopter 117 – Tobee

Less is more, zo ook bij Helikopter 117 van Tobee. Zwaai met je handen in de lucht, zing mee en drink meters bier! Daar gaat het natuurlijk om bij de après-ski.

9. Bella Ciao – El Profesor

Wie La Casa de Papel niet heeft gezien, is een van de weinigen. De serie ging viral en iedereen had het erover. Bella Ciao werd dan ook binnen no-time een echte hit. Heb jij hem ook al in het Duits geluisterd? Geen zorgen, straks in de après-ski hoor je niet anders meer.

10. Beate die Harte – Lorenz Büffel feat. DJ Eisbär

Beate die Harte behoort tot de erotischere nummers in de après-ski. “Heist du Christine ob Sabine?” Dat maakt ook eigenlijk niets uit, want de volgende dag ben je dat waarschijnlijk toch wel weer vergeten. Ga je hiermee scoren in de après-ski?

Luister op Spotify

Om het jullie makkelijk te maken hebben we de top 10 in een Spotify playlist gezet. Voeg ‘m toe aan je favorieten, volg ‘m en geniet van deze heerlijke feestmuziek! Welke wordt jouw favoriet?

Spotify playlist

Top 10 Nederlandse après-ski hits

Benieuwd naar wat de Nederlandse après-ski hits van deze winter zijn? Lees het in het onderstaande bericht.

Top 10 Nederlandse après-ski hits winter 2018-2019

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in