Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Toe aan nieuwe wintersportkleding? Er is nu volop sale bij DAKA!

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wil jij er altijd tip top uitzien op de piste en is het alweer een paar jaar geleden dat je een nieuw skipak hebt gekocht? Dan is nu je kans. Misschien zit je al volop met je hoofd in de zomer, toch loont het om even vooruit naar de winter te kijken. Wintersportkleding en materiaal is nu volop in de sale! Wintersportwinkels stunten met prijzen omdat ze van de voorraad af moeten. Zo is er bijvoorbeeld ook korting bij DAKA.

Wintersportkleding kopen

Een goede ski-jas en skibroek zijn onmisbaar tijdens de wintersport. Je wilt immers lekker warm blijven als het buiten koud en guur is, maar ook niet wegsmelten als de temperaturen meer lenteachtig zijn. We raden daarom aan om je te kleden volgens het drie-lagen-systeem, oftewel een goede onderlaag (thermo-ondergoed), een isolerende laag/midlayer (fleece of dons) en een beschermende buitenlaag. Veel mensen kopen nieuwe skikleding vlak voordat ze op wintersport gaan. Logisch, maar het loont ook om juist in het voor- en naseizoen skikleding te kopen. Je profiteert dan van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen die oplopen tot 50% voordeel!

Final sale bij DAKA

Bij DAKA is het nu volop final sale en alle items willen we je natuurlijk niet onthouden. Niet alleen kun je nieuwe ski’s aanschaffen met korting, maar ook andere essentiële wintersportitems koop je nu met 30 tot 50% korting.

Onderlagen in de aanbieding

Een goede onderlaag, oftewel thermo-ondergoed en skipullies zijn onmisbaar tijdens de skivakantie. Het kan flink koud worden op de pistes! Schaf nu de essentials aan voor je volgende wintersport (ook heel goed te gebruiken voor de winderige/natte dagen in Nederland ;).

Minimaal 30% korting op alle kids winterjassen

Ski-jassen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Ga je voor een gevoerde jas toch een hardshell? Aan beide varianten hangen voor- en nadelen. Denk bij die laatste optie wel aan thermo-ondergoed en een isolerende laag/midayer. Veel ski jassen zijn nu te koop met korting bij DAKA, vooral de kids jassen zijn erg voordelig.

Schaf je skibroek extra voordelig aan

Het belangrijkste aan een skibroek is dat deze goed wind- en waterdicht is, maar ook de bewegingsvrijheid is van belang. Merken die DAKA met veel korting op dit moment zijn onder andere: Nikkie, Airforce en Luhta.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in