Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Toe aan nieuwe wintersportkleding? Er is nu volop sale bij DAKA!

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wil jij er altijd tip top uitzien op de piste en is het alweer een paar jaar geleden dat je een nieuw skipak hebt gekocht? Dan is nu je kans. Misschien zit je al volop met je hoofd in de zomer, toch loont het om even vooruit naar de winter te kijken. Wintersportkleding en materiaal is nu volop in de sale! Wintersportwinkels stunten met prijzen omdat ze van de voorraad af moeten. Zo is er bijvoorbeeld ook korting bij DAKA.

Wintersportkleding kopen

Een goede ski-jas en skibroek zijn onmisbaar tijdens de wintersport. Je wilt immers lekker warm blijven als het buiten koud en guur is, maar ook niet wegsmelten als de temperaturen meer lenteachtig zijn. We raden daarom aan om je te kleden volgens het drie-lagen-systeem, oftewel een goede onderlaag (thermo-ondergoed), een isolerende laag/midlayer (fleece of dons) en een beschermende buitenlaag. Veel mensen kopen nieuwe skikleding vlak voordat ze op wintersport gaan. Logisch, maar het loont ook om juist in het voor- en naseizoen skikleding te kopen. Je profiteert dan van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen die oplopen tot meer dan € 100,-!

Sale bij DAKA

Bij DAKA is het nu volop sale en alle items willen we je natuurlijk niet onthouden. Niet alleen kun je nieuwe ski’s aanschaffen met korting, maar ook andere essentiële wintersportitems.

Thermo-ondergoed in de aanbieding

Een goede onderlaag, oftewel thermo-ondergoed, is onmisbaar tijdens de skivakantie. Het kan flink koud worden op de pistes! Aanbevolen merken volgens DAKA zijn onder andere: Craft, Icepeak en Falcon. Een hele interessante actie is de ‘2 voor deals‘ met skipullies. Zo schaf je twee skipullies aan vanaf € 39,99.

Ski-jassen in de sale bij DAKA

Ski-jassen zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Ga je voor een gevoerde jas toch een hardshell? Aan beide varianten hangen voor- en nadelen. Denk bij die laatste optie wel aan thermo-ondergoed en een isolerende laag/midayer. Aanbevolen merken van DAKA voor ski jassen zijn onder andere: The North Face, Peak Performance en Nikkie. Er zijn natuurlijk nog veel meer merken om uit te kiezen.

Schaf je skibroek extra voordelig aan

Het belangrijkste aan een skibroek is dat deze goed wind- en waterdicht is, maar ook de bewegingsvrijheid is belangrijk. Merken die DAKA aanbeveelt op de website zijn onder andere: Airforce, Falcon en Tenson. Er is nu korting op heel veel skibroeken!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in