Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Ski’s kopen: doe het nu met korting bij DAKA

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Ben je op zoek naar een nieuw paar ski’s? Zijn jouw huidige latten aan vervanging toe of ga je toch de stap zetten om je eigen paar aan te schaffen? Dan is het nu hoog tijd om op onderzoek uit te gaan! Richting het einde van het winterseizoen gooien sportwinkels namelijk vaak de prijzen omlaag. Zo ook de prijzen van ski’s bij DAKA, daar profiteer je nu van hoge korting!

Eigen ski’s aanschaffen

Eigen ski’s kopen doe je niet zomaar. Ten eerste is het vaak geen kleine aankoop en daarnaast moet je wel precies weten welke ski’s het beste bij je passen. Hoe je daar achter komt? Er zijn enkele vragen die je jezelf kunt stellen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten welk soort skiër je bent. Ski je bijvoorbeeld graag lange of korte bochten? En ben je liever op de gemarkeerde piste of ernaast? Daarnaast moet je nadenken over je toekomstige skiniveau, wat wil je graag bereiken? En hoe hard wil je werken op de piste? Allemaal belangrijke vragen die meespelen als je nieuwe ski’s wilt aanschaffen.

Tools die je kunt gebruiken

We hebben een aantal handige tips voor je verzameld als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook is de skitest altijd een erg handige leidraad waarop je je eerste keuzes kunt baseren. Heb je geen duidelijke voorkeur qua merk? Dan kun je de DAKA keuzehulp gebruiken om tot een paar ski’s te komen. Via een paar vragen kom je concreet tot 2 of 3 modellen.

Ski’s bij DAKA met korting

Ben je eruit? Dan moet je alleen nog op het beste moment wachten om de ski’s uiteindelijk echt aan te schaffen. Op dit moment lijkt het misschien niet logisch om een aankoop te doen, maar het is waarschijnlijk wel het meest voordelig. Richting het einde van het winterseizoen worden namelijk de modellen van dit jaar vaak afgeprijsd. Dat betekent hoge kortingen! Kijk maar mee, van deze kortingen kun je nu profiteren in de sale bij DAKA:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in