Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skimateriaal online huren scheelt tijd en geld

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Wist je dat je ook je skimateriaal online kunt huren? Dit kun je heel gemakkelijk thuis doen achter je computer. Zo hoef je bij aankomst alleen nog maar je materiaal op te halen en heb je hier verder geen omkijken meer naar. Dat is nog eens handig! Bovendien scheelt het ook nog eens geld.

Skimateriaal online boeken

Skimateriaal huren tijdens een wintersport kan een hele uitdaging zijn. Op de dag van aankomst is het vaak vol in de plaatselijke skiverhuur en kan het zijn dat je lang moet wachten. Terwijl je het liefst meteen naar de pistes zou gaan. Gelukkig is het ook mogelijk om je skiuitrusting vooraf al online te huren. Dit bespaart tijd en is meestal ook goedkoper.

Goedkoper en minder stress

Het online boeken van skimateriaal brengt verschillende voordelen met zich mee. Vaak krijg je bij het online boeken van skimateriaal namelijk korting op de huurprijs en dat kan flink schelen. In sommige gevallen kan dit oplopen tot maar liefst 50%. Daar kun je dus behoorlijk wat biertjes voor halen. Verder kun je gelijk makkelijk de prijzen vergelijken tussen de verschillende winkels in de omgeving.

Naast dat het veel geld kan besparen heb je ook niet meer de stress op de eerste dag dat er misschien wel geen ski’s of schoenen meer in jouw maat zijn. Bij de skiverhuur hoef je namelijk alleen nog maar je materiaal op te halen wat voor jou klaar is gezet. Dat bespaart ook nog eens een hoop tijd.

Ideaal voor families

Ouders weten het maar al te goed: de kleintjes willen direct op hun ski’s stappen en meteen de piste af racen. Na een lange reis is er meestal weinig geduld over voor alle dingen die gedaan moeten worden aan het begin van een wintersport. Als je het juiste skimateriaal vooraf online hebt uitgezocht, gereserveerd en betaald, heb je een duidelijk voordeel. Ter plaatse wordt alles dan professioneel aangepast zodat niets het skiplezier van grote en kleine wintersporters in de weg staat. Ook de online beschikbare aanbiedingen voor het huren van skimateriaal voor kinderen zijn interessant. Vaak is skiuitrusting tot een bepaalde leeftijd zelfs helemaal gratis of tot 50% goedkoper voor oudere kinderen. Dat is zeker het uitzoeken waard!

Alle voordelen op een rijtje van het online huren

Ben je al overtuigd om dit jaar vooraf je skimateriaal online te huren? Zo niet, dan hebben we alle voordelen nog een keertje op een rijtje gezet:

 • Gemakkelijke keuze van skiuitrusting vooraf vanuit huis
 • Mogelijkheid tot levering aan de accommodatie
 • Gegarandeerde beschikbaarheid van de skiuitrusting
 • Lagere huurprijs
 • Ruime keuze
 • Nieuwste uitrusting van het huidige seizoen
 • Optimale service ter plaatse
 • Perfect onderhouden skiuitrusting
 • Kortere wachttijden in de skiverhuur
 • Betaling vooraf
 • Extra speciale aanbiedingen

Materiaal boeken?

Wil jij nu ook je skimateriaal online boeken, dan kan dit gemakkelijk via de website van Skiset of bij bijvoorbeeld Intersport Rent. Dit is namelijk de nummer 1 skiverhuur winkel met de meeste aangesloten winkels. Via deze website kun je namelijk gemakkelijk je wintersportbestemming in te vullen en vervolgens kun je de winkel kiezen waar je het materiaal wilt ophalen. Vul vervolgens je eigen gegevens in en versturen maar. Dan hoef je de spullen bij aankomst alleen nog maar op te halen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in