Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tickets voor Dutchweek 2023 nu te koop

Dutchweek Saalbach

© Dutchweek

Wintersportredacteur

Het moment waar je op zat te wachten: je kunt nu je tickets voor Dutchweek 2023 veiligstellen. Grote kans dat je al met een dikke rode stift de data in je agenda hebt geblokkeerd. Nu is het tijd om die heerlijke, gezellige, knotsgekke wintersportweek met je vrienden ook daadwerkelijk te gaan regelen. Ben jij erbij in Saalbach, Gerlos of misschien wel Italia? Check de links hieronder om jouw tickets voor Dutchweek 2023 te bestellen!

Dutchweek 2023: je kunt nu je tickets boeken

Weet jij al lang en breed dat je volgende winter (weer) wilt feesten tijdens je wintersport? Kijk je nu al uit naar een week vol feestjes, skiën en snowboarden, gave wintersportbelevenissen, knettergekke momenten en gezelligheid met je vrienden? Dat is mooi, want je kunt eindelijk je tickets voor Dutchweek 2023 bestellen. Het belooft weer één en al spektakel te worden tijdens Dutchweek Gerlos, Dutchweek Zell am See – Kaprun en Dutchweek Saalbach. Maar ook in Italië zal er worden genoten, zowel in Sauze d’Oulx als in 3 Zinnen Dolomites.

Ook vinden er dit jaar Kick-Off feestjes plaats om alvast in de stemming te komen voor het echte werk. Bij welke editie ben jij aankomend skiseizoen? Bestel hier je tickets ›

Dutchweek 2023 – data en tickets

Wat er allemaal plaats gaat vinden volgend winterseizoen? Veel, heel veel. Naast de edities in Gerlos, Zell am See-Kaprun en Saalbach gaan er ook verschillende bestemmingen in Italië op z’n kop gezet worden. Maar eerst vinden er Kick-Off feestjes plaats waar je alvast de smaak te pakken kunt krijgen. Tijdens Dutchweek 2023 kun je rekenen op skitest centra om het nieuwste materiaal uit te proberen, races voor vette prijzen, toffe ski-ervaringen met leuke mensen, feestjes in gezellige hutten, leuke muziek en bier dat rijkelijk vloeit.

Wil je daar bij zijn? Trommel je vrienden op en regel een je ticket en accommodatie voor een van de Dutchweek edities alvast hier!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in