Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

2x Dutchweek Saalbach in 2024: alle informatie op een rijtje

© Dutchweek

Wintersportredacteur

Dit jaar staan er twee Dutchweek Saalbach evenementen op de planning. Eerst de kick-off in januari en daarna wordt in maart nog eens het dak eraf gefeest, maar dan een hele week lang. Dutchweek is hét ultieme feestje tijdens de wintersport. Dit wil je zeker een keer meemaken! Wat je van het evenement kunt verwachten en hoe je je tickets veiligstelt, lees je in dit artikel.

Kick-off Dutchweek Saalbach

Een voorproefje op Dutchweek Saalbach in maart kun je al meemaken in januari! Van 17 januari tot 20 januari 2024 is de kick-off Dutchweek Saalbach. Wat deze kick-off inhoudt? Kort samengevat: losgaan tot in de late uurtjes, skiën tijdens de eerste weken van het nieuwe jaar en onvergetelijke herinneringen maken. Onderstaande bars doen allemaal mee met de kick-off Dutchweek Saalbach dit jaar.

 • Panorama Alm: vrije entree heb je tijdens Kick-Off Dutchweek in Saalbach bij de Panorama Alm. Van 12.00 uur tot 16.30 uur kun je hier feesten.
 • MaisAlm: après-ski hits hoor je ook door de speakers dreunen van 14.00 uur tot 18.00 in de MaisAlm. Hier is er ook vrije entree.
 • Schwips Bar: voor deze bar heb je een eventbandje nodig, maar dan kun je wel van 16.00 uur tot 23.00 uur helemaal losgaan. De Silent Disco Party start vanaf 20.00 uur.
 • Soulhouse: het is van 16.00 uur tot 20.00 uur tijd voor funky disco in de Soulhouse. Na 18.00 uur heb je een eventbandje nodig om binnen te komen.
 • Taverne: vanaf 20.00 uur tot 03.00 uur kun je de leukste après-ski & party beleven in Saalbach bij Taverne. Zaterdag is hier ook The Closing Night. Je komt alleen binnen met een eventbandje.
 • Castello: in Castello kunnen de nachtuilen terecht. Hier zijn de deuren geopend tussen 21.00 uur en 04.00 uur. Op zaterdag is hier ook een Closing Night TechHouse feest. Om binnen te komen heb je een eventbandje nodig.

Dutchweek Saalbach

Zet deze week maar in je agenda: 16 maart tot en met 23 maart 2024. Dan is namelijk het tweede evenement van Dutchweek in Saalbach. Hier wil je volgend jaar zeker bij zijn, om de hele week te feesten en te wintersporten. Een ideale combinatie!

Entertainment tijdens Dutchweek Saalbach

Waar je allemaal een feestje kunt verwachten in Saalbach tijdens Dutchweek?

 • Panorama Alm: als je fan bent van house hits en live muziek dan kun je het beste terecht bij de Panorama Alm. Vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur kun je hier genieten van DJ-muziek of live muziek met instrumenten.
 • MaisAlm: vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur kun je genieten op deze Dutchweek Main Stage op het terras van de MaisAlm. Met een eventbandje feest je de hele namiddag en avond met te gekke live entertainment.
 • Soulhouse: tussen 16.00 uur en 20.00 uur kun je er ook voor kiezen om te dansen op funky disco muziek bij het Soul House. Na 18.00 uur is er een bandjes controle en als je uitgeput bent van het vele feesten bestel je hier lekker een hapje om te eten. Om de dag is er Silent Disco bij de Soulhouse tussen 20.00 uur en 22.00 uur.
 • Schwips Bar: vanaf 16.00 uur barst het feest hier los. Verwacht hier verschillende internationale après-ski hits en diverse partyknallers. Vanaf 20.00 uur tot 23.00 uur is er dagelijks een Silent Disco, je hebt een eventbandje nodig om binnen te komen.
 • 2020 Bar: in de lobbybar van het Saalbacherhof Hotel kun je vanaf 18.00 uur tot 23.00 terecht. Met DJ-muziek en live sax en/of zang zul je je zeker vermaken. Dinsdag en donderdag is ook hier een Silent Disco party op het terras buiten van 20.00 uur tot 23.00 uur. Alleen voor de Silent Disco heb je een entreebandje nodig, verder is de toegang gratis.
 • Taverne: elk jaar is het weer feest in de Taverne, zo ook tijdens de aankomende editie. In de Taverne heb je toegang van 20.00 uur tot 03.00 uur. Je eventbandje is verplicht om toegang te krijgen tot deze locatie.
 • Castello: In de avond kun je ook doorfeesten in Castello. Van 21.00 uur tot 04.00 uur gaat het feest hier door. Let op: dinsdag en donderdag start het feest pas om 23.00 uur. Ook voor deze locatie heb je een eventbandje nodig.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dutchweek.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in