Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Thalys Sneeuw: vanaf vandaag kun je tickets boeken

Met de Thalys op wintersport

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Op wintersport met de trein naar Frankrijk? De Thalys Sneeuw is een rechtstreekse trein naar de Franse Alpen. Zo reis je zonder stress en kun je onderweg rustig slapen. En dat met 300 kilometer per uur! Klinkt dat voor jou perfect in de oren? Vanaf vandaag kun je de Thalys Sneeuw boeken voor komende winter 2022/2023.

Thalys Sneeuw

Elke zaterdag (vanaf 24 december 2022) in het winterseizoen kun je vertrekken vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol of Rotterdam Centraal richting de Franse Alpen. Geen files, geen stress en geen uitputtingsslag om in je favoriete skigebied te komen. De Thalys Sneeuw komt aan in Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Vanaf deze plaatsen zijn vele skigebieden snel te bereiken.

Vanaf 6 oktober te boeken

De prijzen zijn bekendgemaakt en vanaf nu kun je boeken. Daarbij hoef je niet zoals met het vliegtuig extra bagage bij te boeken, dat zit bij de prijs inbegrepen. Aankomende winter kun je binnen negen uur in de Franse Alpen zijn vanaf Amsterdam, zonder over te stappen. Enkel de transfer vanaf het station is dan nog nodig. Kies jij voor de trein als vervoersmiddel naar de wintersport? Dit zijn de vanafprijzen:

  • Standard: € 65,- euro
  • Comfort: € 109,- euro
  • Premium: € 139,- euro

Bekijk ook: Wintersport met de trein: Franse skigebieden willen duurzaam reizen stimuleren

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in