Nieuwsalert per mail ontvangen

Snowboard gemaakt van oude Jack Daniels vaten

Het populaire merk Signal Snowboards is een gewaagde partnership aangegaan met het bekende whiskymerk Jack Daniels. Hierbij maken zij een snowboard dat helemaal is samengesteld uit de houten vaten waarin de whisky normaal gesproken gerijpt wordt. De twee merken geven zelf aan dat dit het mooiste snowboard ter wereld gaat worden. Uiteraard zijn wij benieuwd of de echte die-hard snowboarders het hier mee eens zijn.

Een speciaal samengesteld team van Signal is afgelopen jaar afgereisd naar de fabrieken van Jack Daniels om daar een rondleiding te krijgen door het prachtige bedrijf. Na deze rondleiding vertrokken zij met twee prachtige oude vaten waar zij vervolgens een snowboard van wilden maken. Een opgave die makkelijker leek dan hij daadwerkelijk was.

Schermafbeelding 2016-06-17 om 16.02.38Schermafbeelding 2016-06-17 om 16.04.37

Het is namelijk zo dat je voor het maken van een snowboard rechte planken moet hebben. Zoals je zelf ook wel begrijpt zijn de planken van een vat niet recht waardoor het team een moeilijke taak te wachten stond: het recht maken van ronde planken. Hoe dit er aan toe ging? Bekijk de onderstaande video voor het hele proces van het Signal Snowboards team. Respect!

Ook leuk: Signal snowboards maakt snowboard van glas

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in