Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Skiinformatie.nl Wintersportcast: dé nieuwe podcast voor wintersporters

Wintersportredacteur

Daar is ‘ie dan: de Skiinformatie.nl Wintersportcast! Een podcast helemaal in het teken van wintersport. In de eerste aflevering spreken Frank en Miranda met Maurice over de huidige situatie in de bergen en de verwachtingen van aankomend wintersportseizoen. Luister je mee?

Aflevering 1: corona & wintersport

In de eerste aflevering van de Skiinformatie.nl Wintersportcast spreken Frank en Miranda met Maurice. Drie bekende namen die je hier vast wel eens voorbij hebt zien komen. Maurice tijdens zijn seizoen in de Zillertal Arena, Frank en Miranda onder andere als gezichten van de webserie 24 UUR IN.

In de podcast delen zij hun ervaringen en tips naar aanleiding van de reizen naar Oostenrijk in juni en juli. Hoe staan de zaken er nou precies voor in dit vreemde corona-tijdperk? Is het verstandig om naar de bergen te gaan en wat kunnen we van aankomende winter verwachten? Frank en Miranda geven antwoord. Daarnaast gaan ze in op een groot vooroordeel over wintersport (koud!) en ook bespreken ze het laatste nieuws op wintersportgebied. Benieuwd? Luister ‘m hieronder!

En, wat vind je ervan?

Het is natuurlijk de eerste aflevering, dus wees niet al te streng met het commentaar. En helemaal mee eens, Miranda en Frank moeten echt nog even oefenen op hoe ze in de microfoon moeten praten! ? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw mening. Heb je tips voor leuke gasten? Zijn er onderwerpen die je graag aan bod hoort komen? Of zou je zelf misschien een keer langs willen komen? Laat het ons weten!

Wat kun je nog meer verwachten?

Uiteraard is de Wintersportcast geen eenmalig project. Vanaf nu kun je elke maand een nieuwe podcast verwachten. Die is te beluisteren via Spotify, maar we zullen ‘m ook delen op de website. Er zijn voor jou genoeg mogelijkheden om naar ons stemgeluid te luisteren! Tijdens elke aflevering zullen we spreken met een interessante gast uit de wintersportwereld. Van een touroperator uit de wintersport reisbranche tot de eigenaar van een après-ski bar.

Luister je liever naar après-ski hits op Spotify? Ook die hebben we voor je in de aanbieding. Check hier de Skiinformatie.nl après-ski playlists op Spotify.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in