Nieuwsalert per mail ontvangen

Skihuur vanaf €25,50 per week online te boeken

Foto: Skiinfortmatie.nl

Een weekje skiën is niet goedkoop. Reiskosten, de accommodatie, een skipas, het loopt allemaal aardig in de papieren. Gelukkig kun je besparen op het huren van je skimateriaal. Als je dit online doet is dit namelijk helemaal niet zo duur, vanaf €25,50 per week kun je namelijk al je materiaal huren voor je kleine spruit.

Online materiaal huren

Je wintersport is vast nog nooit zo makkelijk begonnen. Zodra je in je skidorp bent gearriveerd is het alleen nog een kwestie van het materiaal ophalen en klaar is kees. Niks geen gedoe met formuleren invullen, want dit is allemaal al gebeurd. Daarnaast kom je niet voor onverwachte hoge kosten te staan.

 

Vanaf €25,50 per week

Begin vorige maand werd er bekend gemaakt dat er flinke prijsverschillen zijn tussen de bedrijven die ski’s verhuren. Voor een week materiaal huren kan dit zelfs oplopen tot een prijsverschil van €250,- per week. Een flink bedrag waar je genoeg andere leuke dingen van kunt doen.

Naast dat je gemakkelijk prijzen kunt vergelijken krijg je ook nog een korting op het online huren van materiaal. Deze korting kan oplopen tot 50%. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in het Oostenrijkse Neustift al ski’s huren voor maar €25,50 per week. Daar kun je in ieder geval geen eigen materiaal van kopen.

Ski’s huren?

Wil jij nu ook alvast je ski’s boeken dan kan dit gemakkelijk via de website van Skiset. Hier kun je namelijk eenvoudig het skigebied selecteren waar jij naartoe gaat. Daarna is het een kwestie van het kiezen van een winkel en het invullen van de gegevens. Kortom appeltje eitje en het scheelt een hoop gedoe aan het begin van wintersportvakantie.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in