Nieuwsalert per mail ontvangen

Skigebieden Hochkar en Ötscher aantrekkelijker dan ooit

De Neder-Oostenrijkse skigebieden Hochkar en Ötscher zullen na het succesvolle winterseizoen 2013-2014 nog dichterbij elkaar komen. De dag en meerdaagse skipassen zullen voor beide skigebieden geldig zijn. Met deze doorvoering willen zij het nummer 1 skigebied in Neder-Oostenrijk blijven.

Eén van de belangrijke onderdelen om deze plaats vast te houden is de SunnyCard die naast Hochkar en Ötscher ook te gebruiken is in de gebieden Hinterstoder, Wurzeralm, Kasberg, Hochficht, Heiligenblut am Großglockner en HochKössen. Bijkomend voordeeld van de pas is wanneer beide ouders een SunnyCard kopen, kinderen tot 15 jaar de hele winter gratis skien. De kosten van de skipas zijn in de voorverkoop tot 31 oktober voor volwassene €359,- en daarna €449,-.

“Sinds de overname van de Hochkar in 2012 kunnen we weer samen met Ötscher kijken naar succesvolle sezieoen. Investeringen en steun van de staat, en loke en regionale partners zorgen voor een effectievere bedrijfsvoering. Je merkt dat er sinds de samenwerking een positieve opleving is in de regio”, aldus CEO van Hockhar bergbahnen. Ook skigebied Otscher directeur Andreas Buder is blij met de samensmelting van beide gebieden. Met in totaal 38 km aan pistes, 18 skiliften en talloze gastronomische heerlijkheden kunnen we de toeristen een hoop bieden. Pendelbussen brengen wintersporters van het ene naar het andere gebied.

Hochkar en Ötscher bevinden zich ongeveer 1050 km van Utrecht en is dus ideaal voor een familievakantie. Het grote hoogtepunt van het seizoen is het freeride evenement dan zal plaatsvinden van 23 tot 25 januari in Hochkar.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in