Nieuwsalert per mail ontvangen

Skigebied Warth bouwt Dorfbahn in dorpscentrum

In Warth wordt deze zomer gebouwd aan een nieuwe 8-persoons gondellift, genaamd de Dorfbahn. Het skigebied dat enkele kilometers is verwijderd van Lech am Arlberg is een afgezonderd gebied met een hoge sneeuwzekerheid. Met de komst van de nieuwe Dorfbahn hoeven mensen de auto of skibus niet meer te pakken. De lift start in het dorpscentrum en geeft de wintersporters toegang tot het grootste skigebied van Oostenrijk, Ski Arlberg.

Warth staat in verbinding met het skigebied Schröcken en is een prachtig skigebied voor families met kinderen. Ski je verder het gebied in dan kom je uit bij Lech, Zürs en bijvoorbeeld St. Anton. Als je in de juiste periode op vakantie gaat bestaat dus de kans dat je de Koninklijke familie tegenkomt, want die hebben Lech altijd als vaste wintersportbestemming.

Details Dorfbahn Warth

Als alles volgens de voorspellingen verloopt, dan wordt de lift in december 2017 in gebruik genomen. Een prachtige lift dat Ski Arlberg wederom sterker in de markt zet. De details van de Dorfbahn zijn als volgt:

  • 8 persoonsgondel
  • Lengte is 470 meter
  • Per uur kunnen er 800 personen vervoerd worden

Goedkoper op vakantie?

Wil je exclusief op vakantie, dan ben je in Lech en Zürs op de juiste plek. Wil je wel toegang hebben tot het grootste skigebied van Oostenrijk, maar zijn de prijzen in deze gebieden te hoog? Ga dan naar Warth en Schröcken! Je hebt toegang tot alle pistes, maar de accommodaties zijn een stuk betaalbaarder. Geniet van de oneindige mogelijkheden aan pistes en maak lange tochten. Ideaal!

Werkzaamheden in volle gang

Het skigebied liet afgelopen week weten druk bezig te zijn met de werkzaamheden voor de nieuwe lift. Ook wij gaan deze lift bewonderen en zeker een keer nemen aankomend winterseizoen. Jij ook?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in