Nieuwsalert per mail ontvangen

Skigebied te koop voor slechts 7,5 miljoen euro

Plymouth Norch skigebied Amerik

© Plymouth Norch

Wintersportredacteur

Tegenwoordig kun je bijna alles kopen. In de winkel, maar ook online. Zelfs skigebieden worden regelmatig te koop aangeboden. Heb jij altijd al je eigen skigebied willen hebben en heb je nog een zakcentje over? Skigebied Plymouth Norch in Vermont (Noord-Amerika) staat te koop en voor slechts 7,5 miljoen euro is dit gebied van jou.

Plymouth Norch

Plymouth Norch is een kleine gemeenschap en skigebied in Vermont, Noord-Amerika. Al jaren is het skigebied in handen van particulieren, maar zoals dat wel vaker gaat, is het nu tijd voor een andere eigenaar. Heb jij altijd al gedroomd van een eigen skigebied? Sprokkel dan snel 7,5 miljoen euro bij elkaar en wie weet ski jij aankomende winter op je eigen pistes. Je kunt het bestaande skigebied overnemen, maar je kunt er ook helemaal je eigen draai aan geven. Zelfs zomers zijn er hier veel mogelijkheden!

Wat je krijgt voor dat geld?

  • Een skigebied met 28 afdalingen, gelegen op Bear Mountain en Salt Ash Mountain.
  • Een lodge van 700 m2 met onder andere een volledig ingerichte keuken, restaurant en bar.
  • Een stoeltjeslift.
  • Sneeuwkanonnen.
  • Een volledig ingerichte onderhoudsgarage.
  • Pistenbully’s.

Bouw je eigen vakantiepark

Je koopt niet alleen je eigen skigebied en alles wat daarbij hoort, je krijgt er ook nog eens 100 hectare grond bij waar je een compleet vakantiepark van kunt maken. Je mag hier 66 huisjes laten bouwen. De plannen zijn al goedgekeurd, dus op vergunningen hoef je niet te wachten. Ideaal, want op die manier verdien je die 7,5 miljoen euro binnen mum van tijd weer terug!

Lees ook: NBA kampioen koopt 2 Franse skigebieden.

Een virtuele tour

Benieuwd hoe dit alles eruitziet? Op deze website kun je een virtuele tour van Plymouth Norch bekijken. Zie jij jezelf al als de nieuwe eigenaar van het skigebied? Hier kun je alles regelen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in