Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Pixabay

Skigebied biedt gratis coronavaccins aan

Wintersportredacteur

Skiën, gratis gevaccineerd worden én daarna nog een gratis drankje toe? Het kan aanstaande zondag in het Amerikaanse skigebied Arapahoe Basin. Een mooie actie om nog eens 200 extra prikken te zetten.

Gratis coronavaccinatie én drankje

Arapahoe Basin heeft in samenwerking met Summit County Public Health een ludieke vaccinatie-actie bedacht. Aanstaande zondag organiseren zij samen een speciale en volledig gratis COVID-19 clinic. Er zullen 200 Johnson & Johnson vaccins beschikbaar zijn, maar dat is niet het enige. Iedereen die zich tussen 12.00 en 16.00 uur laat vaccineren, mag na 15 minuten een gratis biertje, bloody Mary of iets fris ophalen bij de 6th Alley Bar & Grill.

First-come, first-served

Het mooie van de actie is dat iedereen vanaf 18 jaar en ouder welkom is om de gratis prik te komen halen. Vooraf registreren is niet nodig, er wordt gewerkt met het ‘first-come, first-serve‘ principe. Het enige dat je nodig hebt is je vaccinatiekaart en een geldig identiteitsbewijs. Een ander verhaal dan hier in ons eigen kikkerlandje, waar vooral de jongere generatie voorlopig nog even moet wachten op een prik.

Natuurlijk moet iedereen de keuze om zich wel of niet te laten vaccineren zelf maken, maar wij hadden het wel geweten als we iets dichterbij woonden! 😉

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in