Nieuwsalert per mail ontvangen

Skiester Sierra Quitiquit wil bikinimodel worden

sierra quitiquit

Elk jaar weet het sportmagazine Sports Illustrated de mooiste vrouwen uit de kleren te krijgen voor hun zwemkleding editie. Onder hen zaten de laatste jaren ook topsporters. Voor de komende editie doet pro skiester Sierra Quitiquit een oproep aan de redactie van het magazine: “Ik wil ook in de Swimsuit Issue!”

Video-oproep

Quitiquit doet de oproep in de vorm van een video, waarin ze uitlegt dat ze in het magazine graag alle sterke vrouwen vertegenwoordigt. Wat zeg jij? Hoort ze thuis binnen het rijtje van supermodellen die je normaal gesproken in de Swimsuit Issue ziet? Wij vinden het in ieder geval een prachtige vrouw!

Professioneel skiër én model

Sierra Quitiquit is skiër en model van beroep. Ze heeft in grote skiproducties van Sweetgrass en Warren Miller meegedaan en heeft zelfs haar eigen film geproduceerd: ‘How Did I Get Here’. Naast haar carrière als skiester focust ze zich op een modellencarrière en ook daar is ze aardig aan de weg aan het timmeren. Zo heeft ze al verschillende campagnes gedaan voor American Eagle en Nike.

Andere topsporters

Als het Quitiquit lukt om de redactie over te halen met haar video, dan treedt ze in de voetsporen van onder andere Lindsey Vonn, Ronda Rousey en Caroline Wozniacki. De beelden van Lindsey Vonn komen je wellicht wel bekend voor.

Lindsey Vonn gaat uit de kleren

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in