Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Skiën met je vrienden: vroeger ging dat zo

Wintersportredacteur

Een wintersport met je vrienden is ontzettend leuk. Mooi met z’n allen in een groot appartement, elke dag losgaan op de pistes en ’s avonds de beest uithangen in de après-ski. Met de hele groep samen skiën vergt zo nu en dan nogal wat uitdaging, maar het is wel ontzettend leuk. Misschien zijn de tips in onderstaande video wel wat voor je!

Skiën met je vrienden

Uit ervaring kan ik zeggen dat skiën met een groep soms best wel uitdagend kan zijn. Verschillende niveaus, andere wensen en ga zo maar door. Toch is het ook echt ontzettend leuk om met z’n allen van de piste af te dalen. Uiteraard met de camera aan, zodat eventuele crashes voor altijd kunnen worden vastgelegd. Daarna lekker een terrasje pakken voor een reuzenschnitzel en na afloop bier drinken in de après-ski. Beter kan niet!

Vroeger ging het zo

Skiën met je vrienden is niks nieuws. Dat deden ze vroeger al. Alleen ging het er toen net even anders aan toe. Vooral het ‘samen skiën’ is indrukwekkend om te zien. Dat is er zeker eentje om komend seizoen met je vrienden te oefenen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd of het jullie lukt! De andere ouderwetse trucjes zijn misschien iets moeilijker en gevaarlijker. Laat dat maar aan de pro’s over…

Tip: après-ski skigebieden in Oostenrijk

Kijk ook

Ga je niet op wintersport met je vrienden, maar met je liefje? Dan is de video in onderstaand artikel misschien een goede tip!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in