Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: de ultieme wintersportuitdaging voor stelletjes

Wintersportredacteur

Zijn jij en je grote liefde gek op wintersport en gaan jullie het liefst zo vaak mogelijk samen naar de sneeuw? Dan moeten jullie de video in dit artikel echt snel bekijken. Wij hebben namelijk de perfecte wintersportuitdaging voor jou en je lief gevonden: samen skiën op één ski.

Duoskiën

Wintersport is dé vakantie om samen met je liefje door te brengen. Lekker de hele dag actief bezig zijn, aan het einde van de dag een feestje vieren en ’s avonds romantisch uiteten. Samen skiën brengt natuurlijk meer dan genoeg spanning en uitdaging in de relatie, maar het kan altijd beter. Wat dacht je van samen skiën op één ski? Uiteraard met een matchende outfit. Benieuwd hoe dat eruitziet? Bekijk de video hieronder.

Tips voor vrijgezellen

Ben je op dit moment vrijgezel, maar ben je wel opzoek naar een nieuwe liefde? Wintersport is dé vakantie waar je de soulmate van je leven tegen kunt komen. Eén ding hebben jullie namelijk al gemeen: jullie zijn allebei gek op wintersport. Lees snel het artikel hieronder met onze tips voor flirten op wintersport. Wedden dat jij op je volgende wintersportvakantie ook de moves uit bovenstaande video kunt oefenen!

Zo moet je flirten tijdens wintersport: 8 tips

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in