Nieuwsalert per mail ontvangen

SkiColor: The Color Run in de sneeuw

De Color Run events zijn inmiddels over de hele wereld bekend, maar met SkiColor brengt Les Gets The Color Run naar de sneeuw. Voor het eerste skiën deelnemers op 31 januari 2015 een speciaal geprepareerde piste naar beneden, waarbij ze gebombardeerd worden met kleurpoeder. 

Met de sleutelwoorden happines, color en fun dalen deelnemers af aan de Mont-Chéry kant van het skigebied, met uizicht op de Mont Blanc. Gewapend met een beschermend wit pak en bijbehorende SkiColor muts komen de skiërs onderweg verschillende ‘explosie-zones’ tegen, die het wit van de pakken doen verdwijnen. De positionering van Les Gets als eco-vriendelijk skidorp komt hierbij uiteraard niet in het gedrang, aangezien er gebruik gemaakt wordt van 100% natuurlijke kleurpoeder dat het milieu geen schade toebrengt.

Het belooft een vrolijke en kleurrijke boel te worden waar behalve de colorskiërs ook andere bezoekers kunnen genieten van een groot concert, workshops, tentoonstellingen en andere activiteiten. Wij willen foto’s zien!

Deelnemen? Inschrijven kan nog niet, maar laat je op de hoogte houden via SkiColor.com.

 

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in