Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Aankomende winter kun je een weekend skiën in je eigen privé skigebied

Wintersportredacteur

Door de coronacrisis zijn er veel vragen over aankomend skiseizoen. Hoe gaat dit eruitzien als er nog geen vaccin is? Cloud9 Travel heeft alvast een perfecte oplossing bedacht. De reisorganisatie biedt aankomende winter de mogelijkheid om met een groepje van maximaal 75 personen te skiën in een compleet afgehuurd skigebied. Hoe vet is dat?

Privé skigebied

Denk je eens in. Je gaat op wintersport en er zijn maximaal 75 personen in het skigebied aanwezig. Zonder problemen kun je alleen in een gondel of stoeltjeslift stappen en van lange rijen, waarbij je hutjemutje op elkaar staat, is geen sprake. Ideaal! Cloud9 Travel maakt dit aankomende winter mogelijk. De reisorganisatie, die voornamelijk extreme wintersportreizen (heliskiing) organiseert, is op dit moment druk bezig met de organisatie van de trip en heeft ons alvast het een en ander onthult.

De reis vindt plaats in het laatste weekend van november (hoogstwaarschijnlijk 3 dagen), in een tot nu toe nog onbekend skigebied in Zwitserland. Normaal gesproken kunnen daar zo’n 6000 personen per dag skiën, tijdens dit weekend zijn het er slechts 75. Op die manier kunnen alle maatregelen omtrent het coronavirus makkelijk worden nageleefd.

Slapen op de berg

De nadruk ligt tijdens de trip op off-piste skiën en snowboarden. Je slaapt in een berghut op de berg en alle maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt gewerkt met een gastenlijst en dus is een skipas niet nodig. Naast skiën en snowboarden zijn er ook allerlei andere gave activiteiten mogelijk. Ook dat is nog geheim.

En de kosten?

Omdat Cloud9 Travel nog volop bezig is met de voorbereidingen, is er nog geen volledig overzicht van de kosten. Volgens de organisatie moet je rekening houden met de kosten die je normaal gesproken ook kwijt bent aan een weekend off-piste skiën of snowboarden. Uiteraard houden we je op de hoogte. Zet voor nu alvast maar het laatste weekend van november in je agenda.

Zodra alles rond is, kun je de reis hier boeken. Wel kun je nu alvast een mailtje sturen naar [email protected] (t.a.v. Paul de Groot). Je komt dan op een speciale lijst, waarbij je voorrang krijgt op het boeken van de reis. Belangrijk: er moet wel een match zijn. Vooraf vindt er daarom een gesprek plaats. Enige ervaring met het off-piste skiën en snowboarden is een vereiste. Voorlopig gaat het om één editie. Bij succes en voldoende aanmeldingen zijn meerdere edities niet uitgesloten.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in