Nieuwsalert per mail ontvangen

Pixabat

Receptioniste stal creditcard van gast en ging shoppen

Wintersportredacteur

De wintersport van een 37-jarige Duitse toerist heeft behoorlijk duur uitgepakt. Nadat hij de rekening van zijn hotel in Fiss betaalde, werd zijn creditcard gestolen door de receptioniste. De vrouw ging er vervolgens heerlijk mee shoppen.

Shoppen met gestolen creditcard

Nadat de man zijn creditcard voor betaling had afgegeven bij de receptie van het hotel, ging de receptioniste er mee vandoor. De 28-jarige vrouw uit Landeck heeft flink geshopt. Zo boekte ze onder andere een verblijf in Zwitserland via een reisbureau, tankte ze bij twee tankstations, kocht ze verschillende vouchers en shopte ze bij meerdere winkels. Als kers op de taart bestelde ze ook nog een nieuwe mobiele telefoon.

 

Opgepakt door de politie

Gelukkig werd de vrouw snel opgepakt door de politie. Ze had toen wel al voor duizenden euro’s geshopt. Gelukkig krijgt de man zijn creditcard en geld terug. De volgende keer zal hij vast iets beter opletten als hij weer een rekening betaalt met zijn creditcard in een hotel!

Wintersport in Fiss

Ten tijde van de diefstal verbleef de man in Fiss. Fiss is één van de dorpen in skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Wintersporters hebben hier toegang tot ruim 200 km aan pistes. Het skigebied is vooral populair onder families, vanwege de vele kinderlanden, faciliteiten en activiteiten. Ook als je niet met kinderen op vakantie gaat is Fiss een leuke bestemming. Je kunt heerlijke tochten skiën, goed eten in de berghutten en na afloop een feestje vieren in de après-ski. Après-ski tip: de Hexenalm.

Nog meer diefstal

Fiss is niet de enige bestemming waar de afgelopen tijd iets gestolen is. Laatst stal een dief ruim 40 paar ski’s in Frankrijk. Ook zijn er twee mensen opgepakt in Saalbach-Hinterglemm. De man en de vrouw hadden voor meer dan 1000 euro gestolen in een hotel. Lees meer hierover in het artikel hieronder.

Serie-diefstal in Saalbach-Hinterglemm, verdachten opgepakt

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in