Nieuwsalert per mail ontvangen

Pro basketballer gaat voor het eerst skiën

Wintersportredacteur

Als basketballen je beroep is, is het niet vanzelfsprekend dat je gaat skiën. Je wilt immers niet riskeren dat je wat breekt. Een basketballer van de Harlem Globetrotters deed het toch en wij kunnen er wel om lachen.

Buckets

De Globetrotters om wie het gaan is Anthony Blakes, ook wel bekend als ‘Buckets’. Hij ging op bezoek in het skigebied A-Basin in Colorado. Zoals je ziet is hij niet zo goed op de latten, maar het is verbazingwekkend hoe snel hij de skisport kan combineren met de basketbalsport.

Buckets Goes Skiing

You've seen us a lot of places, but never on the ski slopes… until now. On a visit to Colorado, Buckets learned to ski ⛷

Posted by Harlem Globetrotters on Tuesday, 13 March 2018

Harlem Globetrotters

De Harlem Globetrotters is een basketbalteam dat bekend is geworden met het geven van demonstratiewedstrijden. Al sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw geven ze shows weg waarin ze het basketbal met theater en andere sporten combineren. Anno 2018 reizen ze nog steeds de hele wereld over om hun kunsten te laten zien. Dansen, voetbal, het komt allemaal in hun shows voor. Bekijk hieronder eens wat ze doen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in