Nieuwsalert per mail ontvangen

Privé piste huren in Hochzillertal-Hochfügen

Houd jij niet van al die drukte op de piste? Groot gelijk. Je wilt niet op anderen hoeven letten en gewoon de bochten maken die jij wilt zonder in je rug geskied te worden of te moeten remmen omdat iemand een onverwachte bocht maakt. In Hochfügen wordt er naar jouw wens geluisterd, want daar kun je complete pistes afhuren voor jou en je vrienden. En dat voor een schappelijke prijs.

Je eigen piste

In het skigebied in het Zillertal is het mogelijk om op donderdagen te genieten van jouw privé pistes. En die zijn retestrak geprepareerd, want je kunt de pistes huren van 7.00u tot 8.15u ’s ochtends. Je geniet om die tijd niet alleen van de strakke pistes en de rust, maar bij goed weer ook van een prachtige zonsopgang met ochtendrood. Een droom voor elke wintersporter zou je zeggen.

Quanta costa? Als je een skipas hebt, betaal je per persoon 40 euro om iets langer dan een uurtje ongestoord te kunnen genieten. De eis is dan wel dat je met een groep van 5 tot 30 personen deelneemt, voor 1 persoon gooien ze de pistes niet open. Het skigebied moet immers hun medewerkers eerder inzetten dan normaal. Heb je geen skipas van het skigebied, dan betaal je per persoon 90,50 euro plus een borg van 2 euro voor de skipas.

Arrangement

Wat het privé skiarrangement precies inhoudt?

  • Exclusieve toegang tot pistes 6, 7, 10 en 13 op donderdagen van 07.00u tot 8.15u
  • Gratis gereserveerde parkeerplekken direct naast de skilift
  • Een heerlijk gourmet ontbijt om 09.00u bij de 8er Alm

 

Boeken?

Ben je overtuigd en wil je deze ervaring beleven, dan meld je jezelf de dag van tevoren tot 3 uur ’s middags aan. Het trefpunt is om 06.45u bij het dalstation van de 8er Jet. Aanmelden doe je hier.

Cat Skiing

Het huren van privé-pistes is niet de enige mooie ervaring die het skigebied aanbiedt. Je kunt namelijk ook cat-skiën. Hoe vet is dat?

Hochfügen introduceert CAT-Skiing

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in