Nieuwsalert per mail ontvangen

Pop-up karaoke in Saalbach Hinterglemm

Wintersportredacteur

Saalbach Hinterglemm staat (en stond de afgelopen week) in het teken van de Intercompany Wintersport. Het is het grootste Intercompany Event van Nederland en de grootste bedrijfswintersport in de Alpen. Zo’n 1200 man van 35 verschillende bedrijven reisden af naar het skigebied. Dat betekent een en al gezelligheid én bijzondere activiteiten, zoals bijvoorbeeld pop-up karaoke. 

#OPSTAPMETPAULENRUBEN

De hele Intercompany Wintersport wordt op beeld vastgelegd door Paul en Ruben, twee mooie gasten die hun camera altijd paraat hebben. Gedurende de week gooien ze meerdere afleveringen van hun ‘show’ #OPSTAPMETPAULENRUBEN online. Wij volgen ze trouw, want we kunnen er heerlijk om lachen. In de laatste aflevering introduceerden ze pop-up karaoke en dat is mooi.

Pop-up karaoke

Nadat de boys in een eerdere aflevering al skilift karaoke introduceerden was het nu de beurt aan de volgende muzikale uitdaging: pop-up karaoke. Gewapend met hun karaoke set trokken ze het skigebied in en de beelden zijn tof! Lekker bezig mannen!

AFLEVERING 6: MASTERCLASS

#OPSTAPMETPAULENRUBEN SX1E06 #ICW2018 Het is masterclasstijd. Allereerst van de absolute skifuhrer Yannick Gal! Hij brengt Paul en Ruben de echte kneepjes van het vak bij. Daarnaast krijgen ze van Skilehrer Richie nog een goede tip en een top mee om vervolgens zelf een masterclasje POP UP KARAOKE weg te geven. Bekijk deze stampesvolle aflevering van #OPSTAPMETPAULENRUBEN vanaf de prachtige bergen van Saalbach Hinterglemm.

Posted by Intercompany Wintersport on Saturday, 17 March 2018

Meer van dit

Vind je dit nou wel lachen? Check dan even de Facebookpagina van de Intercompany Wintersport, waar je nog meer van dit soort ongein vindt. En lijkt het je wat om er volgend jaar bij te zijn met het bedrijf? Neem dan even contact op met de organisatie.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in