Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Politie zoekt Nederlandse skiester na ongeval in Gurgl

Piste in skigebied Obergurgl Hochgurgl

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Na een botsing tussen een 42-jarige Spaanse wintersporter en een jonge (vermoedelijk) Nederlandse skiester, is de politie in Gurgl op zoek naar een Nederlandse vrouw. De Spaanse vrouw kreeg nog wel een visitekaartje van de vader van de skiester, maar tot op heden is geen contact meer geweest tussen de twee partijen. Daarom is de politie op zoek naar de tweede betrokken wintersporter.

Aangeskied

Gisteren (28 december) rond 14.30 uur was de Spaanse aan het skiën in de buurt van de Kirchenkarbahn op de blauwe piste 43, toen ze in botsing kwam met een jonge en vermoedelijk Nederlandse skiester. Volgens haar werd ze van achter aangeskied door de jongedame, waarvoor ze ten val kwam en lichtgewond raakte aan haar schouder. Ze kon zelf naar de dokter komen om zich te laten behandelen, maar wil voor de afhandeling in contact komen met de tegenpartij.

Oproep

Ben of ken jij de jonge skiester die gisteren op de blauwe piste 43 in Hochgurgl in botsing kwam met een Spaanse vrouw? Neem dan contact op met de politie in Sölden door te bellen met +43 59133 7108.

Wat doe je bij een ongeluk op de piste?

Weet jij eigenlijk wat je doet bij een ongeluk op de piste? Hoe handel je? Wie bel je? Allemaal vragen waar je misschien niet over na hebt gedacht, maar waar je het antwoord wel op moet weten als je op de piste te vinden bent. Lees daarom even het artikel van Snowplaza.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in