Nieuwsalert per mail ontvangen

Poederbaas film ‘Create Your Signature’ nu op YouTube te bekijken

Wintersportredacteur

Voor de wintersportfans die de nieuwe Poederbaas film niet hebben gezien tijdens de premières op de filmfestival hebben we goed nieuws. Poederbaas’ Create Your Signature is nu namelijk gratis te bekijken op YouTube. Wij hebben hem vanochtend dus maar even opgezet en raden je aan dat binnenkort ook te doen.

Poederbaas – Create Your Signature

Poederbaas laat in de film Create Your Signature de wereld van freeriders zien. De film vertelt een verhaal over de ontwikkeling en training die bij de lijnkeuze van de skiërs komt kijken. Hiervoor hebben ze vorige winter elf skiërs en snowboarders meegenomen naar een hut in Frankrijk. Hier hebben professionele freeriders deze jonge talenten gecoacht. Dit avontuur is vastgelegd door een filmcrew en natuurlijk zijn ook de crashes goed in beeld gebracht.

Bekijk hieronder de jaloersmakende beelden en kom alvast in de winterstemming.

Ambities Poederbaas

Poederbaas heeft grote plannen voor de Nederlandse freeride wereld. Met dit project zetten ze jong talent op de kaart. Onder de talenten zijn Mees van Lierop en Loïc Isliker. Van Lierop is op het moment aan het trainen voor de Olympische Spelen van 2022 en Isliker was de editor van de vorige Poederbaasfilm.

Daarnaast organiseert Poederbaas dit jaar ook het NK Freeride. Deze Nederlandse kampioenschappen worden gecombineerd met het Poederbaas Freeride Festival 2019. Het hele evenement vindt plaats in het Oostenrijkse Kappl van 16 tot en met 22 maart. Ze willen met het Poederbaas Freeride Festival de freeride sport supporten en toegankelijk maken. Want naast het NK Freeride kun je er ook verschillende clinics volgen en de nieuwste materialen testen.

 

Nieuwe Poederbaas-collectie

Maar waar Poederbaas misschien wel het meest bekend omstaat, is hun kleurrijke collectie. Ook dit jaar hebben ze weer nieuwe modellen en kleurencombinaties gemaakt. Meer daarover lees je in onderstaand artikel. Wie weet zit er nog een leuk cadeautje voor de kerst bij!

Nieuwe collectie Poederbaas nu online te bestellen

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in