Nieuwsalert per mail ontvangen

Je oude ski’s en skipassen inruilen voor drank doe je hier

© Schnitzel & Weizen

Heb jij nog wel een paar oude ski’s liggen? Of ben je vergeten je skipas in te leveren? Mooi! Die zijn namelijk drank waard. Bij Schnitzel & Weizen in Amsterdam krijg je namelijk in ruil voor je oude ski’s en skipas bier en Jägermeister.

Pré SkiFESTen

Om lekker in de stemming te komen voor de wintersport organiseert het restaurant Schnitzel & Weizen in Amsterdam elke vrijdag van de maand de Pré SkiFESTen. Elke vrijdagmiddag staat in het teken van een ander dorp. S&W GOES Gerlos & S&W GOES Fiss zijn al geweest, op het programma staan nog de themafeesten voor St. Anton op 17 november en de afsluitende knaller: Hinterglemm op 24 november.

Inruilen

Tijdens deze Pré SkiFESTen bij S&W kun je jouw ski’s en skipas inruilen voor drank. Een ski is een halve liter waard en een skipas een shotje Jägermeister. Dat is mooi meegenomen, dat zijn toch weer twee gratis drankjes.

S&W goes St. Anton

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het deze vrijdag de beurt aan St. Anton. Waan jezelf vrijdag weer even in de Mooserwirt en drink een heerlijk drankje. En vergeet die Schnitzel niet!

Vergeet trouwens niet van tevoren al een ticket veilig te stellen via deze link. Een ticket is goed voor een heerlijke proefplank, 2 halve liters bier en een Flügel!

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in